Hocam maşallah. Lapis ayrı bir boyut gerçekten. Şu rengi kim çıkardı kim koyduysa helal olsun
Bu fotoğraflar geçen haftadan. Bugün ön diskler ve balatalar değişti serviste. Arka balatalar ve haldex yağı da değişti.En son Ankara'da gördüm bundan diskler kafam kadar kojamandı![]()
Çok teşekkürler. Son 3 aracım lapiz blue idiHocam maşallah. Lapis ayrı bir boyut gerçekten. Şu rengi kim çıkardı kim koyduysa helal olsun
Suv furyasından sonra vay be son golflermiş diyeceğimiz golfler olacak bence bunlar.
Jant olarak yeni kasanın jantındansa bu benim daha çok hoşuma gidiyor.
Lapiz Blue dünyanın en iyi rengi falanÇok teşekkürler. Son 3 aracım lapiz blue idiÇok seviyorum ben de. Çığrından çıkmış bir golf tutkunuyum
Son 7 yıldaki araçlarım:
Golf 7 Comfortline 1.2 TSI Beyaz (2019'da aldım)
Golf 7.5 R-Line 1.5 TSI Lapiz Blue (2022'de aldım)
Golf 8 R-Line 1.5 eTSI Lapiz Blue (2025'te aldım)
Golf 8 R 2.0 TSI Lapiz Blue (2026'da aldım)
O paraya Golf mu alanır, git G20 al diyenlere bakmadan yine Golf aldım
Ben de bu jantları daha çok beğeniyorum. Diskleri güzel gösteriyor.
Bence çevreniz araçtan anlamıyorBu arada önceki aracım da aynı renk R-Line olduğu için çevremdeki arkadaşlarımdan aracı değiştirdiğimi farkeden olmadı dahaTam istediğim gibi sleeper.
Birkaç kişi araç değişikliği yapacağımı önceden biliyordu. Onlar beni farklı modellere zorladılar.Bence çevreniz araçtan anlamıyor![]()
Yazılım düşünmüyorum hocam. Çok sebebi var:Golf R candır hocam. Ama bu canavara bir Stage 1 yazılım yakışır bence. 380-400 hp miss gibi olur. ben aldığımda yazılımı kesin yaptırırım, downpipe ile muayeneden geçerse modifiyeyi stage 2'ye yükseltirim. kısmet bakalım. benim için hayaller monako, gerçekler mokoko olmaz inşallah![]()
Yazılım geri dönüşü olan bir şey. Şuan sizi tatmin eden 320 hp belirli bir süre sonra standartınız olacaktır. Haliyle yetersiz gelmeye başlayacaktır.Yazılım düşünmüyorum hocam. Çok sebebi var:
1. Aracın değeri çok düşüyor. 3 ay ilanlarda gezdim. Stock araçlar hep daha pahalıydı. Yüklenmiş aracı satmak daha zor.
2. Pist vs kovalamayacaksanız bence 320hp yeterli. Ben aracı gündelik kullanıyorum. Şehir içinde comfortta gidiyorum. Araç comfortta 150hp gibi zaten. Race modunu açmadan gerçek gücünü göstermiyor. Race’i otobanda, şehirler arası yolda veya sakin kırsal yerlerde kullanıyorum. Arada canım sıkılınca otobanda beni darlayıp tampon yapanlara stop izletiyorum
3. Araçta garanti varsa servisler yazılımı bahane edip direkt garanti dışı bırakıyorlar. Benim aracımın garantisi yok ancak yetkili servis bakımlı olduğu için arıza durumunda parça indirimi yapabiliyorlar.
Bunlar dışında benim orijinallik takıntım da var. O yüzden bu şekilde kullanacağım.
Yazılım geri dönülebilir bir şey olsa da exper yaptırdığım kişi aracın yazılım geçmişi olup olmadığını anlayabildiklerini söylemişti. Motor beyninde bir numara dizisi olduğunu 01, 05, 06, 07… şeklinde ilerlediğini ve araç yazılımına her müdahalede bu numaranın geri dönülemez şeklinde sürekli arttığını belirtti. 01 fabrikasyonmuş. Yazılım atıldığında doğrudan 05’e geçtiğini söyledi. Belki hilesi vardır onu bilemeyeceğim ama bana söylenen bu şekilde.Yazılım geri dönüşü olan bir şey. Şuan sizi tatmin eden 320 hp belirli bir süre sonra standartınız olacaktır. Haliyle yetersiz gelmeye başlayacaktır.
Çok iyi bir firmada safe bir yazılım ile güzel sonuçlar elde edebilirsiniz.
Bazı firmalar yazılımı sadece belirli sürüş modunda aktif olacak şekilde yazabiliyor. Bu konuyu da araştırabilirsiniz.
O yüzden en iyisi Manuel 116 beygir GOLFvalla insanoğlunun gözünü sadece bir avuç toprak doyurur. 400 hp golf r kullanır, bu sefer gözü 650 hp porşeye kayar, porşeye ulaşır bu sefer teknem olsun der. bitmez insanın bu arzusu![]()