Golf 8 R Tavsiyeleriniz

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan poincre15
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

madem yazılım yaptırmıyorsun, bari inlet pipe ve hava filtresi kiti takıver ;)(y):) 10 hp gibi bir ekstra güç gelir.

Bir süredir aracı kullanıyorum. Deneyimlediklerimi paylaşayım.

Araç direkt sport modda açılıyor. Comforta göre biraz daha gürültülü. Aslında son bıraktığım modda açılsa daha hoş olurmuş.

Dahili navigasyon mevcut ancak beğenmedim. Carplay üzerinden Google Maps çok daha işlevsel. Kendi navigasyonu kadrana da yansıyor ama navigasyon güncel değil. Sanırım kendimiz haritayı indirip güncelleyebiliyoruz. Ben uğraşmadım. Carplay'in haritaları daha iyi.

Nürburgring modu (Special) Race moduna göre biraz daha yüksek devirde tutuyor aracı. Ancak kullanım kolaylığı açısında gazlayacağım zaman Race modunu kullanıyorum. Direkt direksiyonda R tuşundan Race moduna geçebiliyorsunuz.

IQ.Light adaptif farları çok güzel çalışıyor. Çok önemli bir detay farkettim sizinle paylaşmak istiyorum: sattığım araç 2021 modeldi ve IQ.Light farlar vardı onda da. Bu 2023 model. Bu daha hızlı çalışıyor. Yani geceleri perdeleme hızı daha iyi. Biraz araştırma yaptım ChatGPT üzerinden ve sanırım 2022 ikinci yarısından itibaren parça revizyonuna gitmiş volkswagen. Yani 2023 model bir Golf'ün adaptif farları 2021 modelden daha seri çalışıyor.

Ekran biraz daha akıcı sattığım araca göre. Öncekinde daha küçük ekran vardı. Bunda fiziksel ses açma butonu yok.

Deneyimlerimi paylaşmaya devam edeceğim. Ön-arka araç kamerası takacağım araca. Belki arada denk gelen şaka videolarını küçük kesitler halinde paylaşabilirim. Aracı normal golf sananları üzdüğüm oluyor bazen. En sinir olduğum tipler sol şeritte önüm ve sağım doluyken tampon yapanlar. Önüm açılınca istese de tampon yapamıyor artık :)

Son olarak yeni konu açacaktım ancak bu konuda çok fazla muhabbet de birikti. Direkt çöpe atmayalım bu konuyu. Bir yönetici arkadaş yardımcı olursa ilk mesaj başlığını değiştirelim. Golf 8R Tecrübelerim yapabiliriz mesela. İlk mesajı sürekli editlerim, paylaşımlara oradan devam edebilirim.

8r_ic.jpeg

8r_2.jpeg
hocam cok iyi olmuş. merakla devamını bekliyoruz. allah kaza bela vermesi. maşallah...

Geri