Çözülemeyen enjektör sorunu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan UBC53
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bir sürü işe yarıyor ondan sonra tekrar eski haline dönebilir. Bir şey yok motorda rahat bırakın motoru :)

IMG_1881.png
Hazır yağı ravenolle değiştik katkı da ravenol olsun diye aldım. Uzun yola çıkmadan depoda 10 litre varken bu arkadaşı ilave edip yakıtı fulledim. 2 gündür şehir içi de kullanıyorum. Şimdilik seste pek bir değişim yok. Yakıt tüketim biraz daha iyileşti diyebilirim. Fakat bu yakıt aldığım pompanın farkından da olabilir.

Hocam ben bu katkı işlerine sıcak bakmıyorum. bu güne kadar da hiç bir arabama koymamıştım. ama bu servis katkısını serviste çalışan 3-4 ustamda önerince şans verdim. siyahla beyaz kadar fark etti. servise enjektör şikayeti ile giden araçlara ilk önce bu katkıdan koyup deniyorlarmış. ustanın dediğine göre tekleyen araçları bile düzeltiyormuş. bu depo bitip, ikinci depoyu doldurduğumda ses gelmezse enjektörler kirlendi veya tıkandı ondan ses yapıyor diyebiliriz.

15 bin önce sıfır taktığım enjektörlerin kirlenmeside yüksek ihtimal ya manifold veya egr kirliliğine bağlı olarak gelişti.

Hocam ben bu katkı işlerine sıcak bakmıyorum. bu güne kadar da hiç bir arabama koymamıştım. ama bu servis katkısını serviste çalışan 3-4 ustamda önerince şans verdim. siyahla beyaz kadar fark etti. servise enjektör şikayeti ile giden araçlara ilk önce bu katkıdan koyup deniyorlarmış. ustanın dediğine göre tekleyen araçları bile düzeltiyormuş. bu depo bitip, ikinci depoyu doldurduğumda ses gelmezse enjektörler kirlendi veya tıkandı ondan ses yapıyor diyebiliriz.

15 bin önce sıfır taktığım enjektörlerin kirlenmeside yüksek ihtimal ya manifold veya egr kirliliğine bağlı olarak gelişti.
Beni de ustam uyarmıştı ben farketmemiştim. Katkılı depoyu bitirdim üzerine 2 uzun yol yaptım İstanbul Bursa git gel ve İstanbul İzmir git gel olmak üzere. Ciddi bir fark olduğunu net bir şekilde söyleyebilirim.

Enjektör katkısı enjektörü bozabilir. O yüzden yetkili servisin önerdiği ürünü önerdiği şekilde kullanmak en doğrusu.

En ufak enjektör sesi kalmadı. bilseydim daha önceden kullanırdım senede 1 bu katkıyı alıp atmak fayda sağlayacaktır bence

En ufak enjektör sesi kalmadı. bilseydim daha önceden kullanırdım senede 1 bu katkıyı alıp atmak fayda sağlayacaktır bence
Umarız kalıcı olur hocam.
Hakettiniz artık sorunsuz binmeyi şu araca.

Satmayın, Güzel bir ses sistemi + subwoofer; bum bum gezerseniz hiç bir şey duymazsınız tekrarlarsa da artık😁

Geri