1.5 TSI Evo 2 Yazılım (Yeni nesil 1.5 motor)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan omer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Evo 2 değilde Evo 1 yazdıran var mı ? Nasıl memnunlar mı ? Kaşıntı tutuyor bazen;)

Arkadaşlar gruba yeni girdim bi konuda yardım istiyorum, 2021 leon fr aracım var 1.5 tsi manuel 130 luk, araçta 2cr stage1 var ama daha gazla güç istiyorum, 150 lik versiyonları 250-300 beygir açabiliyoken 130 luklara bişey yapamıyoruz diyolar bu vgt turbo muhabbetinden dolayı, peki bu konuyla ilgili bilgili abilerimden yardım bekliyorum napabilirim yoksa 130 luktan bi cacık olmaz mı

Arkadaşlar gruba yeni girdim bi konuda yardım istiyorum, 2021 leon fr aracım var 1.5 tsi manuel 130 luk, araçta 2cr stage1 var ama daha gazla güç istiyorum, 150 lik versiyonları 250-300 beygir açabiliyoken 130 luklara bişey yapamıyoruz diyolar bu vgt turbo muhabbetinden dolayı, peki bu konuyla ilgili bilgili abilerimden yardım bekliyorum napabilirim yoksa 130 luktan bi cacık olmaz mı
Selamlar, vgt turbodan ziyade 12.5:1 compression ratiodan dolayı. Ülkedeki yakıt üstüne eklenince gereksiz risk alınıyor. Ben stok biniyorum, gerek yok bence zaten yeterince sıkıştırma var motorda.

Geri