dfya ne çeşit bir arkadaş etsi kendisi, evo1 statüsünde mi? Miller vtg var mı ? Beyni kolay unlock olanlardan mı?
Yeni platform olanlar değil mi eski kasa olanlarda var mı miller cycle 1.0 Ibiza tcross taigolarda falan2022 öncesi 1.5 ler de sadece 130hp olanlar miller çevrimi ve vtg turbo ve evet yazılım uzun yıllardır yapılabiliyor. 2022 sonrası ise tamamı miller çevrimi ve vtg
Bir ara 130 luklara eskiden uygulamışlar sonra kaldırmışlar şimdi tekrar geri geldi .Yeni platform olanlar değil mi eski kasa olanlarda var mı miller cycle 1.0 Ibiza tcross taigolarda falan
DFY motorda da yokDfy motor da var mı peki ? Ortadan girdik olaya![]()
Yeni platform olanlar değil mi eski kasa olanlarda var mı miller cycle 1.0 Ibiza tcross taigolarda falan
2022 den sonra olaylar farklıysa. 2023 Ağustos doğumlu bir dfy motor Dxdb çıkana kadar arafta kalmıştır. Karma çevrimli yani biraz Otto biraz miller diyebilir miyiz?DFY motorda da yok![]()
Diyemeyiz hocam 2023 teki dfy lerde hepsi otto2022 den sonra olaylar farklıysa. 2023 Ağustos doğumlu bir dfy motor Dxdb çıkana kadar arafta kalmıştır. Karma çevrimli yani biraz Otto biraz miller diyebilir miyiz?
Siz merak ettiklerinizi sorun işin içinden çıkılmayacak bir durum yok hocam forumda tecrübeli ve bilgili arkadaşlarımız var onlar da size elinden geldiği kadar yardımcı olacaklardırben bu işin içinden çıkamayağım anlaşıldı.
Atkinson mu Otto mu miller mi dersek bana uyan Otto zaten 0,50 lt fazla yaksın canı sağolsunSiz merak ettiklerinizi sorun işin içinden çıkılmayacak bir durum yok hocam forumda tecrübeli ve bilgili arkadaşlarımız var onlar da size elinden geldiği kadar yardımcı olacaklardır![]()
Ben de aynı düşüncedeyim otto olsun 3 kuruş fazla olsun. Sizin araba hem otto hem sabit geometrili turbo DFYA motorAtkinson mu Otto mu miller mi dersek bana uyan Otto zaten 0,50 lt fazla yaksın canı sağolsun