1.5 TSI Evo 2 Yazılım (Yeni nesil 1.5 motor)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan omer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

dfya ne çeşit bir arkadaş etsi kendisi, evo1 statüsünde mi? Miller vtg var mı ? Beyni kolay unlock olanlardan mı?

dfya ne çeşit bir arkadaş etsi kendisi, evo1 statüsünde mi? Miller vtg var mı ? Beyni kolay unlock olanlardan mı?

2022 öncesi 1.5 ler de sadece 130hp olanlar miller çevrimi ve vtg turbo ve evet yazılım uzun yıllardır yapılabiliyor. 2022 sonrası ise tamamı miller çevrimi ve vtg

2022 öncesi 1.5 ler de sadece 130hp olanlar miller çevrimi ve vtg turbo ve evet yazılım uzun yıllardır yapılabiliyor. 2022 sonrası ise tamamı miller çevrimi ve vtg
Yeni platform olanlar değil mi eski kasa olanlarda var mı miller cycle 1.0 Ibiza tcross taigolarda falan

Yeni platform olanlar değil mi eski kasa olanlarda var mı miller cycle 1.0 Ibiza tcross taigolarda falan

Hocam daha çok 2017 itibari Golf serisinde kullanılmış. Golf/Sportsvan. Nadiren ilanlarda 2019 Tiguan ve Leon görüyorum.

Bu arada Türkiye'de de öylemi bilmiyorum. Fransada seat marka araçların büyük çoğunluğu kral motorlardan biri olan 1.8 tsi oluyor. 1.5 daha az sayıda. Bazen ilanlarda falan denk geliyor 1.8 golf/tiguan falan, gözlerim şöyle bir açılıyor ama boş oluyorlar genelde almanyadan import edilmişler.

Son düzenleme:
:) ben bu işin içinden çıkamayağım anlaşıldı.

:) ben bu işin içinden çıkamayağım anlaşıldı.
Siz merak ettiklerinizi sorun işin içinden çıkılmayacak bir durum yok hocam forumda tecrübeli ve bilgili arkadaşlarımız var onlar da size elinden geldiği kadar yardımcı olacaklardır :)

Siz merak ettiklerinizi sorun işin içinden çıkılmayacak bir durum yok hocam forumda tecrübeli ve bilgili arkadaşlarımız var onlar da size elinden geldiği kadar yardımcı olacaklardır :)
Atkinson mu Otto mu miller mi dersek bana uyan Otto zaten 0,50 lt fazla yaksın canı sağolsun

Geri