emresildir
Üye
Hayırlı olsun abi, kazasız belasız cezasız kullan inşallah.
maşallah cok hızlısınız hocam. kaça geldi set? ayrıca bu jantlar boyalı mı? boyası biraz koyu geldi@RKR @emresildir teşekkürler .Dunlop marka lastikle valencia jant montajımızı tamamladık fotoları ekliyorum @HONEY e teşekkürler
Life jantları arabanın aurasını alıp götürüyormuş. Çok yakışmış kazasız sürüşler hocam.@RKR @emresildir teşekkürler .Dunlop marka lastikle valencia jant montajımızı tamamladık fotoları ekliyorum @HONEY e teşekkürler
Boya yok temiz yıkadım rengi açıldı lastikle 30 aldım 2025 dunlup lastik 5000 km yol yapmış teşekürler @Halilo arabayı daha çok sevdim bu haliylemaşallah cok hızlısınız hocam. kaça geldi set? ayrıca bu jantlar boyalı mı? boyası biraz koyu geldi
Sağolun hocamçok güzel duruyor hayırlı olsun kazasız belasız
Abi hayırlı olsun, güzel gitmiş aracın rengiyle.@RKR @emresildir teşekkürler .Dunlop marka lastikle valencia jant montajımızı tamamladık fotoları ekliyorum @HONEY e teşekkürler
Aralarına 360 derece dönen fırça ile temizlenmesi kolay hafif bir jant aracı yormaz ilk sürüş izlnimlerine göre yol tutuşuda mükemmel .Abi hayırlı olsun, güzel gitmiş aracın rengiyle.
Temizlemesi çok rahat bir model, ben beğeniyorum
Senin arabadan ziyade gözüm arkadaki doblonun camına takıldı abi@RKR @emresildir teşekkürler .Dunlop marka lastikle valencia jant montajımızı tamamladık fotoları ekliyorum @HONEY e teşekkürler
Haklısınız Valencia bulmak daha kolay 8,5 r line jantı da çok yakışır ama fiyat olarak bunun 2 katıdırHayırlı olsun yeni aracınız, maşallah çok güzel duruyor, bende 8.5 kasa r line jantı (Coventry 17 inç) arayışındayım ancak çok çok zor orjinalini bulmak.