Satın alma için bşreysel satıcıları takip etmek lazım ben magaza ve dükkanlardan almayı pek tercih etmiyorumHocam, hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın, kazasız belasız.
Ben bu jant olayına hiç para harcamaya değmez kafasında biriyim ama sizin jantlar çok güzel. Belki seneye ben de bu jantlara geçebilirim, çok beğendim.
Tek sorun, bende bir de kışlık lastikte var. Jant 17 inç olunca lastik masrafım da çok olacak. Boşuna tekrar lastik alacağım.
Bu jantların orijinalini bulmak kolay mı? Yaklaşık piyasası nedir ve İstanbul'da böyle güvenilir bir yer var mı bu jantların orijinalini satan?
@RKR @emresildir teşekkürler .Dunlop marka lastikle valencia jant montajımızı tamamladık fotoları ekliyorum @HONEY e teşekkürler
Style jantlarından daha iyi duracağından eminim 8,5 kasada style jantı fikrimce life jantından daha kötü duruyor .Life jantı 17 in olsa style olsa daha iyi olacakmış .8,5 rline jant efsaneMuhtemelen style jantını alacağım bende, aracım bu renk ve r line 8.5 jantını bulmak imkansız, valencia nasıl duru diye düşünüyorum bu renk ile ama golf 8.5 da valencia olmadığı için kafam çeliyor. Sizin araca ve rengine çok çok yakışmış o ayrı mevzu.