Yine yeniden Golf 8,5 yeni aracım 34YOL67

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan zulalyol
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

@RKR @emresildir teşekkürler .Dunlop marka lastikle valencia jant montajımızı tamamladık fotoları ekliyorum @HONEY e teşekkürler

Ekli dosyalar

• IMG_3713.jpeg
    IMG_3713.jpeg
    762.4 KB · Görüntüleme: 101
  • IMG_3712.jpeg
    IMG_3712.jpeg
    809.7 KB · Görüntüleme: 96
  • IMG_3711.jpeg
    IMG_3711.jpeg
    515.4 KB · Görüntüleme: 98
  • IMG_3710.jpeg
    IMG_3710.jpeg
    824.2 KB · Görüntüleme: 106
  • IMG_3709.jpeg
    IMG_3709.jpeg
    860.1 KB · Görüntüleme: 107
  • IMG_3708.jpeg
    IMG_3708.jpeg
    738.5 KB · Görüntüleme: 103
maşallah cok hızlısınız hocam. kaça geldi set? ayrıca bu jantlar boyalı mı? boyası biraz koyu geldi
Boya yok temiz yıkadım rengi açıldı lastikle 30 aldım 2025 dunlup lastik 5000 km yol yapmış teşekürler @Halilo arabayı daha çok sevdim bu haliyle

Abi hayırlı olsun, güzel gitmiş aracın rengiyle.

Temizlemesi çok rahat bir model, ben beğeniyorum
Aralarına 360 derece dönen fırça ile temizlenmesi kolay hafif bir jant aracı yormaz ilk sürüş izlnimlerine göre yol tutuşuda mükemmel .

Hayırlı olsun yeni aracınız, maşallah çok güzel duruyor, bende 8.5 kasa r line jantı (Coventry 17 inç) arayışındayım ancak çok çok zor orjinalini bulmak.

@RKR @emresildir teşekkürler .Dunlop marka lastikle valencia jant montajımızı tamamladık fotoları ekliyorum @HONEY e teşekkürler
Senin arabadan ziyade gözüm arkadaki doblonun camına takıldı abi:) Tam da benim almak istediğim jantı almışsın çok yakışmış güle güle kullan.

Son düzenleme:
Hayırlı olsun yeni aracınız, maşallah çok güzel duruyor, bende 8.5 kasa r line jantı (Coventry 17 inç) arayışındayım ancak çok çok zor orjinalini bulmak.
Haklısınız Valencia bulmak daha kolay 8,5 r line jantı da çok yakışır ama fiyat olarak bunun 2 katıdır

Son düzenleme:

Hocam, hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın, kazasız belasız.

Ben bu jant olayına hiç para harcamaya değmez kafasında biriyim ama sizin jantlar çok güzel. Belki seneye ben de bu jantlara geçebilirim, çok beğendim.

Tek sorun, bende bir de kışlık lastikte var. Jant 17 inç olunca lastik masrafım da çok olacak. Boşuna tekrar lastik alacağım.

Bu jantların orijinalini bulmak kolay mı? Yaklaşık piyasası nedir ve İstanbul'da böyle güvenilir bir yer var mı bu jantların orijinalini satan?

Geri