by300001
Yeni Üye
desteğiniz için teşekkürler.Paylaşımın için şahsen teşekkür ederim devamını da merakla bekliyorum diyebilirim…
desteğiniz için teşekkürler.Paylaşımın için şahsen teşekkür ederim devamını da merakla bekliyorum diyebilirim…
Logo yu aynı menüden ekleyebiliyor muyuz?Buyrun açık hali. r kadranı sizin için aktif ettim. Ben 2 daire şeklindekini seviyorum. Orijinalinde tek daire olarak gelmişti. Life paket. R kadranın logolarını yüklemekle uğraşmadım. kullanmayacağım. serviste başımı ağrıtabilir. R kadranı da kaldıracağım zaten.
yarın tekrar deneyeceğim. başka işlemde alabildiğim yetkiyi vermiyor. Development Mode EOL yetkisiyle çalıştırmak gerekiyor. ama o menüde o yetkiyi bir türlü vermedi. günlük yetkim dolmuş olma ihtimaline karşın yarın deneyeceğim.kilitlenince cıkan sesi yapabildiniz mi
Kadran Ortasına Logo Ekleme:
denedim %100 çalışıyor. Serviste sorun çıkmaması için göze batan şeyleri aracımda kalıcı olarak bırakmıyorum.
- Modül: 17 - Dashboard-> Adaptation
- Logo yazan menüyü seç
- Varsayılan olarak gelen kein_logo yerine
- Logo_1
- Logo_2:
- Logo_4
- Logo_5
- Golf R / R-Line Logosu; GTI, GTD Logoları olması gerekiyor.
- Veya logo_1 den logo_31 e kadar diğer logo seçeneklerini denenebilir 5 den sonra 1-2 tane denedim boş geldi.
keşke olsaKendi ismimizi yazamıyoruz değil mi yada araç plakası![]()
vermez çünkü sfd2 var. günlük yetki diye bir şey yokyarın tekrar deneyeceğim. başka işlemde alabildiğim yetkiyi vermiyor. Development Mode EOL yetkisiyle çalıştırmak gerekiyor. ama o menüde o yetkiyi bir türlü vermedi. günlük yetkim dolmuş olma ihtimaline karşın yarın deneyeceğim.
Merhaba,
SFD2 nin izin verdiği kadarıyla; Obd eleven 3, android telefon ve golf 8.5 2025 model (2025 in 2.yarısı sonrası üretim VIN a göre 2026) aracımla gizli özellik açma deneyimlerimi buradan paylaşmak istiyorum.
anlatım tarzı profesyonellere çok basit gelebilir kusura bakmayın.
Sıfır araçlarda garantiyi bozmayacağını umut ettiğim disable/enable tarzı ayarlarla uğraşmayı düşünüyorum.
ilk olarak kadrana Ek Yakıt menüsü (depo benzin durumu) getirme.
Kontrol Üniteleri (Control Units)
17 - Dashboard (Gösterge Paneli)
Change Service - Development Mode/EOL (accepted)
Uzun Kodlama (Long Coding) seçeneği
Volume to be replenished - yes - accepted
Aracı stop start et.
Ardından kadranlara girdiğinizde
kadran içindeki tüketim sıcaklık vb ayarların olduğu yerde ek yakıt menüsü görünüyor.
Depo doluyken aktif ettiğim için --- şeklinde görünmesi normalmiş. Dolu depodan 10 litreden fazla azaldıktan sonra 5 litre katları şeklinde deponun dolması için gerekli miktar görünüyormuş.
Merhabalar obdeleven kaçıncı nesil sizdeki .aracım 2022 model skoda kamiq Elimde 23.3.1 sürüm hexv2 mevcut sfd kilidinden dolayi kullanamıyorum. Security access şifresini kabul etmiyor sürümde yukseltemedim bu sebeple obdelevene geçiş yapmak istiyorum. Kullanımı vs nasıl memnun musunuz?Merhaba,
SFD2 nin izin verdiği kadarıyla; Obd eleven 3, android telefon ve golf 8.5 2025 model (2025 in 2.yarısı sonrası üretim VIN a göre 2026) aracımla gizli özellik açma deneyimlerimi buradan paylaşmak istiyorum.
anlatım tarzı profesyonellere çok basit gelebilir kusura bakmayın.
Sıfır araçlarda garantiyi bozmayacağını umut ettiğim disable/enable tarzı ayarlarla uğraşmayı düşünüyorum.
ilk olarak kadrana Ek Yakıt menüsü (depo benzin durumu) getirme.
Kontrol Üniteleri (Control Units)
17 - Dashboard (Gösterge Paneli)
Change Service - Development Mode/EOL (accepted)
Uzun Kodlama (Long Coding) seçeneği
Volume to be replenished - yes - accepted
Aracı stop start et.
Ardından kadranlara girdiğinizde
kadran içindeki tüketim sıcaklık vb ayarların olduğu yerde ek yakıt menüsü görünüyor.
Depo doluyken aktif ettiğim için --- şeklinde görünmesi normalmiş. Dolu depodan 10 litreden fazla azaldıktan sonra 5 litre katları şeklinde deponun dolması için gerekli miktar görünüyormuş.