Golf 8.5 sfd2 li cihazlarda gizli özellik denemeleri

Buyrun açık hali. r kadranı sizin için aktif ettim. Ben 2 daire şeklindekini seviyorum. Orijinalinde tek daire olarak gelmişti. Life paket. R kadranın logolarını yüklemekle uğraşmadım. kullanmayacağım. serviste başımı ağrıtabilir. R kadranı da kaldıracağım zaten.

demekki golf 8 de sfd kilidini açmadan açılanlar 8.5 da da sfd2 açmadan açılabiliyormuş.

burada golf 8 icin tüm codingler var yanlarında sfd gereksinimleri yazıyor

bahsettiğimiz

Change settings - Development Mode/EOL (accepted)

bu ayarı nereden açıyorsunuz. obdeleven bağlayınca oto açılıyor galiba

bahsettiğimiz

Change settings - Development Mode/EOL (accepted)

bu ayarı nereden açıyorsunuz. obdeleven bağlayınca oto açılıyor galiba
afedersiniz change settings yazmışım ilk mesajda düzelttim. 17 dashboard a ilk girdiğiniz menüde Change Service. her seferinde gerekmiyor. Bazı ünitelerde çalışmıyor sfd2 ye takılıyor. Anladığım kadarıyla zararsız yerlere izin vermişler.

demekki golf 8 de sfd kilidini açmadan açılanlar 8.5 da da sfd2 açmadan açılabiliyormuş.

burada golf 8 icin tüm codingler var yanlarında sfd gereksinimleri yazıyor
yerleri birebir aynı değil. dediğim gibi gemini ile olmadı dedikçe yeni menü yeri söylüyor.

yerleri birebir aynı değil. dediğim gibi gemini ile olmadı dedikçe yeni menü yeri söylüyor.
isimleri cok benzer zaten sfd kilidi açmadan değiştirilebilecek ayarlar çok kısıtlı.
13 ve A5 numaralı unitelerdeki long coding ve adaptasyon kısımlarını kontrol eder misiniz? belki travel asisst direksiyona dokunma süresini değiştirebiliriz. ilk golf 8.5 larda (dar açılı ön acc kameraya sahip araçlarda) direksiyona dokunma süresini 10 dkye uzatabiliyorlar.

OBD pro lisans ve çifte kimlik doğrulama kesinlikle gerekiyor. OBD 3 illaki gerekiyor mu bilmiyorum.

isimleri cok benzer zaten sfd kilidi açmadan değiştirilebilecek ayarlar çok kısıtlı.
13 ve A5 numaralı unitelerdeki long coding ve adaptasyon kısımlarını kontrol eder misiniz? belki travel asisst direksiyona dokunma süresini değiştirebiliriz. ilk golf 8.5 larda (dar açılı ön acc kameraya sahip araçlarda) direksiyona dokunma süresini 10 dkye uzatabiliyorlar.
Aklımdaki ayarlardan biri de bu

aslında sfd açıyor. gemini online olarak serverdan yetki alıyor diyor.

Ekli dosyalar

• 1.jpeg
    1.jpeg
    39.6 KB · Görüntüleme: 7
  • 2.jpeg
    2.jpeg
    51.7 KB · Görüntüleme: 7
  • 3.jpeg
    3.jpeg
    44.5 KB · Görüntüleme: 6
aslında sfd açıyor. gemini online olarak serverdan yetki alıyor diyor.
geminiye neden bu kadar güvendiğinizi anlamadım. anlıyorum bilmediğiniz bir alan oradan öğrenmeye calısıyorsunuz ama önce sfd ve sfd2 nedir, farkları nedir? nasıl açılır? sfd2 neden açılamıyor vs konularını öğrenmenizi öneririm. yapay zekanın halisülasyonu bu kadar yüksek iken araştırmadan güvenmeyi pek doğru bulmuyorum.
yukarıda attıgım coding listte hangi özellikleri açabileceğiniz yazıyor. sfd kilidini açmadan açabileceğiniz özellikler çok az. isterseniz tek tek deneyin.

sfd2 kilidi açılıp yapılan gizli özellikleri buradan inceleyebilirsiniz.

teşekkür ederim. çok derinlemesine olmasa da sfd ve sfd2 farkını biliyorum. Obd de sfd2 diye bir ayar yok. sfd kaldır dediğinizde izin verilen kadar sfd2 leri açmış oluyor anladığım kadarıyla. yapay zekaya full güven diye bir şey yok. devamlı yapmayacağım için çok fazla kaynak karıştırmaktansa daha hızlı olduğu için tercih ediyorum. Yapay zeka yönlendirmese seat leonunmda yaşadığım tecrübeden kaynaklı ben de halen bu özelliklerin açılmadığını zannedecektim. Sadece profesyonel vagçılar açıyor zannediyordum. Bir de dediğim gibi disable enable mantığındaki işleri yapıyorum. obd ile aracın full yedeğini aldım. değişiklik öncesi halinin fotosunu alıyorum.

Yukarıda açıldığı söylenenlerin çoğu ya ilgimi çekmiyor (yaş itibariyle olabilir:giggle:), ya da zaten var. Sadece kilitlemede korna sesi için uğraşırım.

Yukarıda açıldığı söylenenlerin çoğu ya ilgimi çekmiyor (yaş itibariyle olabilir:giggle:), ya da zaten var. Sadece kilitlemede korna sesi için uğraşırım.
aynen benim de ilgimi çekmiyor. korna sesi ve travel assist dokunma süresini uzatsak yeter

Merhaba,
SFD2 nin izin verdiği kadarıyla; Obd eleven 3, android telefon ve golf 8.5 2025 model (2025 in 2.yarısı sonrası üretim VIN a göre 2026) aracımla gizli özellik açma deneyimlerimi buradan paylaşmak istiyorum.
anlatım tarzı profesyonellere çok basit gelebilir kusura bakmayın.
Sıfır araçlarda garantiyi bozmayacağını umut ettiğim disable/enable tarzı ayarlarla uğraşmayı düşünüyorum.

ilk olarak kadrana Ek Yakıt menüsü (depo benzin durumu) getirme.

Kontrol Üniteleri (Control Units)
17 - Dashboard (Gösterge Paneli)
Change Service - Development Mode/EOL (accepted)
Uzun Kodlama (Long Coding) seçeneği
Volume to be replenished - yes - accepted
Aracı stop start et.
Ardından kadranlara girdiğinizde
kadran içindeki tüketim sıcaklık vb ayarların olduğu yerde ek yakıt menüsü görünüyor.
Depo doluyken aktif ettiğim için --- şeklinde görünmesi normalmiş. Dolu depodan 10 litreden fazla azaldıktan sonra 5 litre katları şeklinde deponun dolması için gerekli miktar görünüyormuş.

Yeni kadran ları aktif etmek için;

17 - Dashboard
Adaptation
menüsüne girin
  • Arama çubuğuna "View activation" yazın.
  • Karşınıza View 1'den View 15'e kadar liste çıkacaktır.
  • Bu kanalların durumunu "not active" konumundan "active" konumuna getirin.
  • Dene yanılla istediklerinizi aktif edebilirsiniz.
  • Ya da tüm kadranları istiyorsanız tümünü active yapabilirsiniz, böylece direksiyondaki VIEW tuşuna bastıkça tüm gizli kadranlar sırayla ekrana gelecektir.

Paylaşımın için şahsen teşekkür ederim devamını da merakla bekliyorum diyebilirim…

Geri