Golf 8.5 sfd2 li cihazlarda gizli özellik denemeleri

Travel assist de direksiyonu tutmadan sürme süresini uzatma ve
Travel assist kullanmazken şerit ortalama için
maalesef istediğim sonuca ulaşamadım.
Gemini ile yaptığımız tüm işlemleri drive da paylaşıyorum. Katkıda bulunmak isteyen ya da kendi denemek isteyenler için;

kapılar kilitlendiğinde akustik onay korna sesi için mutlu sona yaklaştığımı düşünüyorum. Gemini günlük kotamı aşmış olabileceğimi söylüyor. Denemeye devam edeceğim. Çalışmanın son halini ekliyorum. Deneyip sonuç yazanlar olursa sevinirim. Ben artık yarın deneyeceğim.

Buyrun açık hali. r kadranı sizin için aktif ettim. Ben 2 daire şeklindekini seviyorum. Orijinalinde tek daire olarak gelmişti. Life paket. R kadranın logolarını yüklemekle uğraşmadım. kullanmayacağım. serviste başımı ağrıtabilir. R kadranı da kaldıracağım zaten.

Logo yu aynı menüden ekleyebiliyor muyuz?

Kadran Ortasına Logo Ekleme:
  • Modül: 17 - Dashboard-> Adaptation
  • Logo yazan menüyü seç
  • Varsayılan olarak gelen kein_logo yerine
    • Logo_1
    • Logo_2:
    • Logo_4
    • Logo_5
    • Golf R / R-Line Logosu; GTI, GTD Logoları olması gerekiyor.
    • Veya logo_1 den logo_31 e kadar diğer logo seçeneklerini denenebilir 5 den sonra 1-2 tane denedim boş geldi.
denedim %100 çalışıyor. Serviste sorun çıkmaması için göze batan şeyleri aracımda kalıcı olarak bırakmıyorum.

Ekli dosyalar

• logo1.jpeg
    logo1.jpeg
    211.1 KB · Görüntüleme: 1
  • logo2.jpeg
    logo2.jpeg
    208.2 KB · Görüntüleme: 1
  • logo3.jpeg
    logo3.jpeg
    188.9 KB · Görüntüleme: 1
  • logo4.jpeg
    logo4.jpeg
    199.9 KB · Görüntüleme: 1
  • logo5.jpeg
    logo5.jpeg
    208.9 KB · Görüntüleme: 1
Son düzenleme:
kilitlenince cıkan sesi yapabildiniz mi

kilitlenince cıkan sesi yapabildiniz mi
yarın tekrar deneyeceğim. başka işlemde alabildiğim yetkiyi vermiyor. Development Mode EOL yetkisiyle çalıştırmak gerekiyor. ama o menüde o yetkiyi bir türlü vermedi. günlük yetkim dolmuş olma ihtimaline karşın yarın deneyeceğim.

Kadran Ortasına Logo Ekleme:
  • Modül: 17 - Dashboard-> Adaptation
  • Logo yazan menüyü seç
  • Varsayılan olarak gelen kein_logo yerine
    • Logo_1
    • Logo_2:
    • Logo_4
    • Logo_5
    • Golf R / R-Line Logosu; GTI, GTD Logoları olması gerekiyor.
    • Veya logo_1 den logo_31 e kadar diğer logo seçeneklerini denenebilir 5 den sonra 1-2 tane denedim boş geldi.
denedim %100 çalışıyor. Serviste sorun çıkmaması için göze batan şeyleri aracımda kalıcı olarak bırakmıyorum.

Kendi ismimizi yazamıyoruz değil mi yada araç plakası:)

yarın tekrar deneyeceğim. başka işlemde alabildiğim yetkiyi vermiyor. Development Mode EOL yetkisiyle çalıştırmak gerekiyor. ama o menüde o yetkiyi bir türlü vermedi. günlük yetkim dolmuş olma ihtimaline karşın yarın deneyeceğim.
vermez çünkü sfd2 var. günlük yetki diye bir şey yok

Geri