by300001
Yeni Üye
Merhaba,
SFD2 nin izin verdiği kadarıyla; Obd eleven 3, android telefon ve golf 8.5 2025 model (2025 in 2.yarısı sonrası üretim VIN a göre 2026) aracımla gizli özellik açma deneyimlerimi buradan paylaşmak istiyorum.
anlatım tarzı profesyonellere çok basit gelebilir kusura bakmayın.
Sıfır araçlarda garantiyi bozmayacağını umut ettiğim disable/enable tarzı ayarlarla uğraşmayı düşünüyorum.
ilk olarak kadrana Ek Yakıt menüsü (depo benzin durumu) getirme.
Kontrol Üniteleri (Control Units)
17 - Dashboard (Gösterge Paneli)
Change Service - Development Mode/EOL (accepted)
Uzun Kodlama (Long Coding) seçeneği
Volume to be replenished - yes - accepted
Aracı stop start et.
Ardından kadranlara girdiğinizde
kadran içindeki tüketim sıcaklık vb ayarların olduğu yerde ek yakıt menüsü görünüyor.
Depo doluyken aktif ettiğim için --- şeklinde görünmesi normalmiş. Dolu depodan 10 litreden fazla azaldıktan sonra 5 litre katları şeklinde deponun dolması için gerekli miktar görünüyormuş.
SFD2 nin izin verdiği kadarıyla; Obd eleven 3, android telefon ve golf 8.5 2025 model (2025 in 2.yarısı sonrası üretim VIN a göre 2026) aracımla gizli özellik açma deneyimlerimi buradan paylaşmak istiyorum.
anlatım tarzı profesyonellere çok basit gelebilir kusura bakmayın.
Sıfır araçlarda garantiyi bozmayacağını umut ettiğim disable/enable tarzı ayarlarla uğraşmayı düşünüyorum.
ilk olarak kadrana Ek Yakıt menüsü (depo benzin durumu) getirme.
Kontrol Üniteleri (Control Units)
17 - Dashboard (Gösterge Paneli)
Change Service - Development Mode/EOL (accepted)
Uzun Kodlama (Long Coding) seçeneği
Volume to be replenished - yes - accepted
Aracı stop start et.
Ardından kadranlara girdiğinizde
kadran içindeki tüketim sıcaklık vb ayarların olduğu yerde ek yakıt menüsü görünüyor.
Depo doluyken aktif ettiğim için --- şeklinde görünmesi normalmiş. Dolu depodan 10 litreden fazla azaldıktan sonra 5 litre katları şeklinde deponun dolması için gerekli miktar görünüyormuş.
Son düzenleme: