Hangi ildesiniz ?
Tecrübeyle en iyi servisi buluyorsunuz merak etmeyin. Opel konusunda tüm servisleri yıllarca kullanan birisiyim Ankara’da en iyisini buldum şu an gayet de memnunum. Yoğunluğu en az olan bayii tercihi her zaman daha iyidir. En iyi tercihi yapmışsınız ancak
Tecrübe ettim. Zaten yukarıda da yazdım. Şu anlık Sakın ha bulaşmayın. Daha erken. Ek olarak Şunu da fark ettim. Corsa gibi küçük araçlarda hybrid ünite ve şanzıman çok güzel çalışıyor. Ancak kasa büyüdüğü zaman 3008, grandland… gibi
-araçta şanzımanda aşırı kararsızlık, gaza tepkisizlik. (Eat8 de ayağınızla vites atabiliyorsunuz, edcs6 da yok)
-hybridden içten yanmalıya geçtiği zaman hissedilir vuruntu
-dsg gibi vites atmasını beklemeyin. Kavraması beş para etmeyen Hyundai Dct şanzıman gibi hantal vites atıyor.
-şanzıman bazen sanki kavrama kaçırıyor gibi davranması. Ben yaşamadım ama tecrübe edenler olmuş. Buna kefil değilim.
-dik bir rampada yukarı giderken arabanın sürekli vites yükseltip, küçültmesi. Konforda çok büyük eksi ve zaman geçtikçe ivmelenmede azalıyor haliyle.
-golflerdeki mekatronik arızası gibi vitesi d pozisyonuna almak isterken yan sön yapıyor d ışığı. geçmiyor biraz bekledikten sonra geçiyor.
-3008 de hybrid de giderken şanzımandan çıt çıt tarzında yüksek bir ses gelmesi…
Daha sayarım da trafikteyim aklıma bunlar geldi sadece