2500 bana çok geldi, yoksa bence geçilir.
Şöyle bir durum var hocam, sonuçta burası golf forumu. Facebook ya da WhatsApp grubunda da benzer durum oluyor. Kimse golften bu araca geç demiyor çünkü zaten çoğu kişi golfü daha çok beğenip sevdiği için almış, tercih etmiş.
Bizde Corsa da var. Bir tanıdığımızda 408 ve 2008 var. Hepimiz çok memnunuz. Ekran takılma donma harici bir şey yaşayan yok.
Ben Golf'ü aralıkta aldım. Eğer Golf fiyatına 408 GT alabilsem kesin alırdım. Araba inanılmaz dolu ama Allure aynı paraya geliyordu. Allure istemedim açıkçası. Ben aynı fiyata full paket senaryosunda Pejo'ya kayıyorum. 2500 biraz pahalı geldi bana, 2500'e başka alternatifler bulunur. Hatta 2024-2025 model düşük km Style paket Golf bile alabilirsiniz ki Style paket Golf'ü ben tercih ederim.
Ben Pejo aşırı sorunlu algısına pek katılmıyorum bu arada. İnanılmaz araç sattılar son 3-4 senede. Her yerde Pejo var, doğal olarak arıza yaşayanlar çok oluyor.
Eskiden Volkswagen'de de aynı şeyler oluyordu.
Peugeot sorunlu olsa bile aynı algı aslında Golf 8.5 ve eTSI motorlar için de var. Kullanmayan çoğu kişi bana niye Golf aldın, keşke önceki kasayı alsaydın falan diyor.