Arabayı satmayacaksanız jantlarını satın bence. Değişiklik arabayı dahada sevdirir size
Mükemmel kondisyonda bı 8 daha gider bu@GolfTutkulu
8,5 yıl önce Arabayı ist. Tamaş dan sıfır teslim aldığımdada showroomda böyle duruyordu . Bisey degismedi .
Binmeye devam....
![]()
Usta sen bı jant alıyorsun, r line difüzör ve siyah marşpiyel de ucuza iyi modifiyeler. O zaman gör bak satmak istiyor musun
kararınızın arkasında durmanız doğru olur gönlünüzü dinleyinOlsun hocam çeşitlilik iyidir.
Arada değişiklik insanı zinde tutar![]()
Görüyor ve arttırıyorum ; 10 yıl clio, 6 yıl honda jazz, 1 yıl corolla, şimdilik 3 yıldır golf kullanıyorum. ama 15 yıl çok iddialı arttıramadımHer yıl Devlete gönüllü Ötv+kdv ödemek benim ağırıma gider.
15 yıl astra G
9 yıl golf (şimdilik)
Çeşitsizlik yani
Tarkan şarkısı gibi dinleye dinleye-kullana kullana daha da seversiniz bence.
teknolojik olarak baş döndürebilir ancak kalite vasatlığı aşırı hissediliyorMerhaba dostlar, tam bir senedir 2025 1.5 eTSI Life paket Golf kullanıyorum. Bir vesileyle makyajlı 408'i deneme fırsatı buldum. Yeni hibrit motorla aracı beğendim açıkçası. Biraz Golfün sade tasarımından mıdır alışmaktan mıdır bilmiyorum aracı değiştiresim geldi.
Bilgisi olan ve deneyimleyen varsa, Golften Allure ya da GT paket 408'e geçmek mantıklı mıdır? Golf'ü 2'ye satıp 2.100'e Allure ya da 2.500'e bütçeyi zorlayıp GT paket düşünebilirim. Sizce mantıksız mı olur?
GT pakette Golf'te olmayan kör nokta uyarısı, 360 kamera, Focal ses sistemi, masajlı koltuklar vs gibi avantajlar var.
Motor olarak da 1.2 Hybrid 0-100 9.4 sn, Golf 116 beygirlikte bu değer 9.9 sn. Direksiyon biraz hafif geldi onun haricinde sürüş dinamiklerinde Golften çok bir eksiğini göremedim.
508'lerin cam tavanı hepsinde bir arıza çıkartıyor, hatta araç tavsiyesi konunuzda size de aktarmıştım bizimde başımıza geldi ve sonrasında cam tavandaki trim sesinden arabanın içinde oturamadık. Peugeot servis olarak rezalet maalesef.Abimin 508 aracının cam tavanında sıkıntı oldu. Yetkili servisleri arıyor ya ulaşamıyor yada ulaştıkları haziran sonuna randevu veriyor. Yetkili servise gitmekte dert o grupta. Zar zor bayinin birinden 3 gün sonrasına randevu ayarlayabildi. VW de hiç böyle bir durum yaşamıyorum açıkcası. İstediğim danışmana kadar seçebiliyorum.