Yetkili servisin taktığı akü

Taktiklari akuden kaynakli buyuk ihtimal. Servise gidin bu arac bu akuden sonra start stopu devreye almiyir diyin . Sorunu cozmek zorundalar . Buyuk ihtimal kendileri degisim yapacak.
Bu durumlarda daha yüksek bir aküyle değişim yapıyorlar mı ek ücret isterler mi

Sırf bu yüzden servise gidip yanlış akü taktıklarını ve sorun yaşadığını iletin ve değişim isteyin her yerede şikayet edin niye bir daha para vereceksiniz ki…
Hatalarını düzeltsinler…
Değiştirirler mi yetkili servis tekrardan

Akü dışında aracın diğer koşulları sağladığına eminim ama ne hikmetse birtürlü devreye girmiyor. Servise gitsem mevcut aküyü verip daha yüksek kapasiteli akü alma şansımız varmı bu şekilde yardımcı olurlar mı

Hocam sizin amaç ne burada ????

Gerekli cevap verilmiş niye aynı soruları bir daha teker teker soruyorsunuz. Serviste yapılmışsa işiniz servise gideceksiniz şikayetinizi anlatacaksınız, forumdakiler ne yapsın istiyorsunuz ? Servise gidin öğrenin, forumdakiler servis elemanı mı nereden bilsin.

Hocam sizin amaç ne burada ????

Gerekli cevap verilmiş niye aynı soruları bir daha teker teker soruyorsunuz. Serviste yapılmışsa işiniz servise gideceksiniz şikayetinizi anlatacaksınız, forumdakiler ne yapsın istiyorsunuz ? Servise gidin öğrenin, forumdakiler servis elemanı mı nereden bilsin.
Daha önce başına gelen var mı soruyorum emin olabilmek için gerilmene gerek yok kardeşim canınızı istemedik

Akü fiyat farkı çıkabilir. Başka bir ücret almazlar. Büyük ihtimal diyorum değişirler. Sorunun akü kaynaklı olduğunu düşündüğüm için böyle söylüyorum. Start stop hataları arızalarının %99 u akü kaynaklı.

Yetkili servisler araçtan çıkan akü ne ise aynısını takmak zorunda takmadı ise sen uyarmalısın hatta hangi servis ise git şuan “ aracımdaki eski akü bu idi şimdi farkettim siz yanlış akü takmışsınız ve bu hatadan dolayı bunlar bunlar oldu “ bu kadsr basit beklemeyin…

Arkadaşlar merhaba 1.5tsi arteon sahibiyim yetkili servisin taktığı akü 59 Ah 380A değerinde . Açıkçası bu aküden çok hazetmedim gücü bana çok düşük geliyor nedense. Ayrıca araç hiçbirşekilde start stop çalıştırmıyor aracı ısıtmak diğer koşulları yerine getirmek fayda etmiyor. Start stop mesaj menüsünde aracın enerji ihtiyacı yüksek yazıyor. Bu sorun akünün kapasitesiyle alakalı mı ve üzmeyecek hangi aküleri önerirsiniz ?
Takılan akünün bir resmi var mı..?

Akünün üzerinde 000 ile başlayan bir parça kodu vardır, nedir..?

Servisin normalden küçük kapasite akü takması demek —> size değil kendilerine sıkıntı çıkarır..!!

Bir resmi var ise paylaşın ona göre yardımcı olmaya çalışayım,

Ayrıca eski akünün de bir resmi varsa onu da paylaşırsanız, ona göre nasıl bir yol izlemeniz gerektiğini söyleyeyim,

Aracın model yılı, km bilgisi, motor gücü, ruhsatta yazan motor kodu gibi bilgileri de paylaşırsanız, çünkü motor koduna göre farklı Ah kapasite göre akü olabiliyor.

Siz sonradan ne taktınız hatırlıyor musunuz ne tercih ettiniz
Benim kendi golf 7 aracımda varta akü takılı araba 2024 ten beri bende önceki sahibi takmış memnunum bi sorun yaşamadım

Varta N70 12V 70Ah 760A BlueEFB dynamic modeli

Takılan akünün bir resmi var mı..?

Akünün üzerinde 000 ile başlayan bir parça kodu vardır, nedir..?

Servisin normalden küçük kapasite akü takması demek —> size değil kendilerine sıkıntı çıkarır..!!

Bir resmi var ise paylaşın ona göre yardımcı olmaya çalışayım,

Ayrıca eski akünün de bir resmi varsa onu da paylaşırsanız, ona göre nasıl bir yol izlemeniz gerektiğini söyleyeyim,

Aracın model yılı, km bilgisi, motor gücü, ruhsatta yazan motor kodu gibi bilgileri de paylaşırsanız, çünkü motor koduna göre farklı Ah kapasite göre akü olabiliyor.
Merhaba takılan akünün resmi yok fakat eski aküyle görüntüsü aynı sadece 640 olan yerine 380 takmışlar. 2018 model Arteon 1.5tsi 150hp motor kodu DAD307784 ve aracım şuan 125.000km'de . Yeni akü yılbaşında takılmıştı çok km yapılmadı. Eski akünün fotoğrafını ekliyorum teşekkür ederimIMG_6935.png

Benim kendi golf 7 aracımda varta akü takılı araba 2024 ten beri bende önceki sahibi takmış memnunum bi sorun yaşamadım

Varta N70 12V 70Ah 760A BlueEFB dynamic modeli
Start stop çalışması ve marş gücü nasıl acaba bende bu aküden taktırmayı düşünüyorum

Merhaba takılan akünün resmi yok fakat eski aküyle görüntüsü aynı sadece 640 olan yerine 380 takmışlar. 2018 model Arteon 1.5tsi 150hp motor kodu DAD307784 ve aracım şuan 125.000km'de . Yeni akü yılbaşında takılmıştı çok km yapılmadı. Eski akünün fotoğrafını ekliyorum teşekkür ederimIMG_6935.png

Ben olsam yukarıda yazdığım gibi gider servise gereğini yaparım… hata onların…

Geri