Tüketim ş.dışı 19, ş.içi 16 civarıHocam ioniq 5'in tüketimleri nasıl bu mevsimde? Benimde biraz ilgimi çeken bir araç tasarımı, şarj hızı bakımından.
Yani ş içi 400, şdışı 300km anca
Tüketim ş.dışı 19, ş.içi 16 civarıHocam ioniq 5'in tüketimleri nasıl bu mevsimde? Benimde biraz ilgimi çeken bir araç tasarımı, şarj hızı bakımından.
şehir içi 400 km gidebilmek için 2500 tl benzin parası veriyorum hala daha benzinli araca biniyorum kendimi anlamıyorumTüketim ş.dışı 19, ş.içi 16 civarı
Yani ş içi 400, şdışı 300km anca
Türkiye'deki büyük şirketlerin genel müdürlerine, CEO'larına ve üst düzey yöneticilerine bakınca insan ister istemez şunu sorguluyor: Kaçı elektrikli araç kullanıyor? Bence bu oran %3'ü bile geçmez.
Gerçekten bu kadar cazip, sorunsuz ve avantajlı olsaydı ilk onlar tercih ederdi.
Aynı şekilde Türkiye'deki makam araçlarının kaçı elektrikli? Yine %3'ü geçmez.
Bana sürekli "ekonomik" deniyor ama ben yılda aynı kilometreyi yapıp 10-15 bin TL daha az harcayacağım diye hayatımı şarj planlarıyla, kablolarla, istasyon aramakla şekillendiremem. 10-15 bin TL tasarrufu hesaplayıp günlük konforumu ziyan edemem
Zaman benim için paradan daha değerli. Şimdi kalkıp "şarj dolacak mı, istasyon boş mu, kabloyu tak, çıkar, bekle" gibi işlerle uğraşıp şarj kölesi olamam
Bana göre otomobil, özgürlük ve pratiklik demektir; fişe bağlı yaşamak değil.
Özgürlüğü şarj kablosuna bağlayan teknoloji bana göre değil.
Yapmayın hocam Türkiye'de itibardan tasarruf olur mu hiçAdamlar kendi ürettikleri reklamını yaptıkları araçları bile kullanmıyorlar bırakın tasarrufu.
Biraz tercih meselesine kalıyor, benim zamanımda bir şey değiştirmiyor sürüş stilimle alakalı olarak. Dolayısıyla aynı zamanı tutturarak daha ekonomik gidebiliyorum. Son 1 yılda yaptığım kilometrenin eminim ki benzinli araç olsaydı yarısını anca yapacaktım. Bu şekilde olunca elektrikli araç benim için "şarj köleliği" değil özgürlük sağlıyorTabii bunun yanında bakımı, arıza ihtimali, aracın iletim organlarını korumak için sürekli arka planda bir şey düşünmemek gibi yan kolları da oluyor.
Tamamen kullanıcıya bağlı. Yolculukta zaten yarım saat mola veren adamı etkilemez, tek nefeste uzun süre giden adama ise uymaz. Evde şarj imkanı olan biri için maliyet olarak baya uyguna geliyor. 15 bin Lira değil olay sadeceTürkiye'deki büyük şirketlerin genel müdürlerine, CEO'larına ve üst düzey yöneticilerine bakınca insan ister istemez şunu sorguluyor: Kaçı elektrikli araç kullanıyor? Bence bu oran %3'ü bile geçmez.
Gerçekten bu kadar cazip, sorunsuz ve avantajlı olsaydı ilk onlar tercih ederdi.
Aynı şekilde Türkiye'deki makam araçlarının kaçı elektrikli? Yine %3'ü geçmez.
Bana sürekli "ekonomik" deniyor ama ben yılda aynı kilometreyi yapıp 10-15 bin TL daha az harcayacağım diye hayatımı şarj planlarıyla, kablolarla, istasyon aramakla şekillendiremem. 10-15 bin TL tasarrufu hesaplayıp günlük konforumu ziyan edemem
Zaman benim için paradan daha değerli. Şimdi kalkıp "şarj dolacak mı, istasyon boş mu, kabloyu tak, çıkar, bekle" gibi işlerle uğraşıp şarj kölesi olamam
Bana göre otomobil, özgürlük ve pratiklik demektir; fişe bağlı yaşamak değil.
Özgürlüğü şarj kablosuna bağlayan teknoloji bana göre değil.
Sadece kullanma maliyeti değil, satın alırken de belirli bir donanım seviyesini benzinlilerden ucuza alabilmek söz konusu. Örneğin ioniq5 in donanım karşılığı tiguan da 4 milyondan başlıyor. Arada 1.5 milyon var. Kaldı ki ikisi de aynı fiyat olsa bile artık elektrikliyi tercih ederim.şehir içi 400 km gidebilmek için 2500 tl benzin parası veriyorum hala daha benzinli araca biniyorum kendimi anlamıyorum![]()
Onur hocam sanki senin gönlün elektriğe kaymış da biri beni ikna etse de geçsem diyorsun12 katlı apartmanda oturuyorum yani evden şarj imkanım yok ama 300 metre ileride 2 akaryakıt istasyonunda toplam da 4 tane şarj istasyonu var. Apartmanda elektrik sayacımdan dışarı park alanına hat çektirip aracı evde şarj edesim var tabi alırsamAma haberler de görüyorum ne kadar doğru bilemem elektrikli araç kullanan arkadaşlar cevap verebilir bu araçlar yazın neden yanıyor beni bu düşündürüyor. Adana da yaşıyorum yazları sıcaklık 50 dereceyi rahat geçiyor bu sıcaklık araçta mesafeyi düşürmez mi ya da araç bu sıcak memleket de rahat çalışır mı. Bu arada Adana da dünya kadar elektrikli araç var
İki araç arasında kaldım sıfır Golf Life ya da İoniq 5 ya da 6. İkna edin beni de alayım şu elektriklilerden birini artık
@Oswinaldo senden daha çok bilgi bekliyorum abim
![]()
Abim aslında son yıllar da epeydir kafamda elektrikli araç alma düşüncesi var teknolojiye meraklı biriyim ama hanımın buralar sıcak ya patlarsa yanarsa vs gibi düşünceleri beni hep geri adım attırdı kadınların diline düşmemek gerekOnur hocam sanki senin gönlün elektriğe kaymış da biri beni ikna etse de geçsem diyorsunBi yandan da Golften vazgeçesin gelmiyor gibi
300 metrede şarj istasyonu var diyorsun da aracı takıp evde dönmeyeceksin muhtemelen. E bu durumda nerde istasyon olduğu çok önemli olmuyor.
Ev prizinden şarj oluyor mu bilmiyorum, ben onu düşündüm daha önce ama yaşadığım yerde şarj portunu çekip çalmaya çalışırlar diye olmaz kararı verdim. Çalamasalar bile şarj soketine zarar verecekler çünkü.
Dışardan şarj pahalı oluyor bı de. Öyle bı durum da var. Ev şarjı yapabileceksen çok düşünmeye gerek yok ama bence. Uzun yolda da sorun olmayacaksa tabi
İoniq 6 benim de çok hoşuma gidiyor. Fiyatına göre aşırı iyi araba ya. Donanım olarak da güzel. Tek eksisi uzaktan bağlantı, o kadar da olsun![]()
12 katlı apartmanda oturuyorum yani evden şarj imkanım yok ama 300 metre ileride 2 akaryakıt istasyonunda toplam da 4 tane şarj istasyonu var. Apartmanda elektrik sayacımdan dışarı park alanına hat çektirip aracı evde şarj edesim var tabi alırsamAma haberler de görüyorum ne kadar doğru bilemem elektrikli araç kullanan arkadaşlar cevap verebilir bu araçlar yazın neden yanıyor beni bu düşündürüyor. Adana da yaşıyorum yazları sıcaklık 50 dereceyi rahat geçiyor bu sıcaklık araçta mesafeyi düşürmez mi ya da araç bu sıcak memleket de rahat çalışır mı. Bu arada Adana da dünya kadar elektrikli araç var
İki araç arasında kaldım sıfır Golf Life ya da İoniq 5 ya da 6. İkna edin beni de alayım şu elektriklilerden birini artık
@Oswinaldo senden daha çok bilgi bekliyorum abim
![]()
Onur hocam sanki senin gönlün elektriğe kaymış da biri beni ikna etse de geçsem diyorsunBi yandan da Golften vazgeçesin gelmiyor gibi
300 metrede şarj istasyonu var diyorsun da aracı takıp evde dönmeyeceksin muhtemelen. E bu durumda nerde istasyon olduğu çok önemli olmuyor.
Ev prizinden şarj oluyor mu bilmiyorum, ben onu düşündüm daha önce ama yaşadığım yerde şarj portunu çekip çalmaya çalışırlar diye olmaz kararı verdim. Çalamasalar bile şarj soketine zarar verecekler çünkü.
Dışardan şarj pahalı oluyor bı de. Öyle bı durum da var. Ev şarjı yapabileceksen çok düşünmeye gerek yok ama bence. Uzun yolda da sorun olmayacaksa tabi
İoniq 6 benim de çok hoşuma gidiyor. Fiyatına göre aşırı iyi araba ya. Donanım olarak da güzel. Tek eksisi uzaktan bağlantı, o kadar da olsun![]()
Abim aslında son yıllar da epeydir kafamda elektrikli araç alma düşüncesi var teknolojiye meraklı biriyim ama hanımın buralar sıcak ya patlarsa yanarsa vs gibi düşünceleri beni hep geri adım attırdı kadınların diline düşmemek gerekBen sene de 1 ya da 2 defa uzun yol yapıyorum şehiriçi de günlük en fazla 25 km yol yapıyorum o da işe git gel. Aslında tam benlik bir araç elektrikli araba ama hep ama diyorum
Apartman kapalı abi biri giremez içeri sayaçtan hat çekildiğini topraklama yapıldığını duymuştum onu yaparsam daha ucuza şarj etmiş olurum. Geçen apartmana misafir araç olarak ioniq 5 geldi benim aracın yanına koydu yukarıdan bir baktım yemin ederim benim araç yanında tofaş biss gibi duruyordu
![]()
İoniq serisi ile ilgili bilgin var mı abi sence alınır mı?Estağfurullah hocambu yanma konusu ilk başlarda herkesin korkulu rüyasıydı açıkçası. Ancak kronik sorunlu bir kaç araç dışında (Zoe, Mercedes EQS gibi) çok nadir görülüyor artık o vakalar. Ara sıra merakımdan sarı sitedeki hasarlı elektrikli araçları inceliyorum yangın senaryosuna çok az denk geliyorum. Ben korkulacak bir şey olduğunu düşünmüyorum yeni araçlar bu konularda güvenli.
Adana bakımından ise yazın klima ekstra tüketimi yükseltecek illa ki ancak bizim gibi daha kuzeyde yaşayanlara göre soğuklar bastırdığında da siz avantajlı olacaksınızKışın özellikle daha ılıman geçeceğinden aslında tam elektrikli araçların az tüketeceği havalar olur.
Ev prizinden oluyor bende o şekilde ediyorum. Tabii hız düşük oluyor ancak edebileceğiniz en ekonomik şarj yöntemi bu oluyor şarj aleti fiyatları sebebiyle. Düm düz 220V ev prizine takıyorum saatte 3 kw civarı hızla şarj ediyorum zaten akşam ve gece araç sabit duracağından boş dururken gecede %50den fazla şarj edebiliyorum.
O tip adamlara bende kıl oluyorum abi. Bende sizin gibi yıllık o civarlar da yol yapıyorum elektrik araç almalıyızElektrikli araca karsi degilim bazen alsam mi diye git geller yasiyorum yillik ortalama km 5000-7000 km civari yaptigim icin vazgeciyorum
Gecen okmeydani hastanesindeydim 2 li sarjin teki dolu yan tarafi bostu istasyonu onunu bir soysuz bencilin teki kapatmis adami 3-4 defa aradilar acmadi teli
Adam isi bitti geldi ozur pardon bile demedi onu bekleyen ben olmama ragmen sinirlerimi tepeme getirdi
Bizde gelismis hic bir kultur yok insanlara saygi yok bencil onun bunun çocukları yüzünden elektrikli den soğuttuyorlar
Cok haber goruyorum sarj istasyonu gereksiz mesgul eden girişi engelleyen park eden soysuzlar hayati zorlastiriyorlar
Forumda küfür serbest olsaydi tüm bildiklerini yazardim onlar icin![]()