Elektrikli Araç Bilgi ve Tüketim Verisi Paylaşımı [ANA KONU]

Bile bile lades olmak gibi bir şey bu :) oranın özel bir günde yoğun olacağını ön görmek çok zor olmasa gerek. Şimdiden söylüyorum cuma akşamı ve cumartesi günü orası yine böyle olacaktır. 😁 İşi bilen insan Bolu girişindeki tesislerde şarja takar orayı es geçer. Tatillerde Bolu Highway kullanmamak lazım.
Doğrudur 👍

Yaz aylarında özellik bayram ve resmi tatillerde İzmir-İstanbul yolunda da benzer manzaralar olabilir. pazar günü dönüşlerde oksijenlerde benzin almak bile mesele oluyor. istasyon girişlerine uzuyor kuyruk. bizim kadar kalabalık bir ülkede özellikle böyle zamanlarda uzunyola çıkmak akaryakıtlı araçla bile efor özveri istiyorken elektrikli araçla böyle şeyler bana normal gelmiyor ama şaşırtmıyor da açıkcası. Geçen yıl, 15 temmuzda, 4 günü birleştirip Karaburun'a gittik. daha giderken İstanbul Anadolu yakasından Bursa girişini 5 saatte görebildik.

Son düzenleme:
Bile bile lades olmak gibi bir şey bu :) oranın özel bir günde yoğun olacağını ön görmek çok zor olmasa gerek. Şimdiden söylüyorum cuma akşamı ve cumartesi günü orası yine böyle olacaktır. 😁 İşi bilen insan Bolu girişindeki tesislerde şarja takar orayı es geçer. Tatillerde Bolu Highway kullanmamak lazım.

Aynen hocam, sorun alt yapıda değil. Zaten söylemiş belki 100 tane şarj var diye.

Sorun bilerek ve isteyerek mantık dışı olarak o güzergah üstünde en işlek noktada tatil dönemi şarj için durup birde sıra beklemek.

Geri