Elektrikli Araç Bilgi ve Tüketim Verisi Paylaşımı [ANA KONU]

Stokta bulamayıp isim yazdırdığım elektrikli suv araç için başkasının iptali sonrasında nihayet kapora verdim. Teslim mayıs ortası gibi inşallah. Marka model sürpriz olsun, hayırlısıyla teslim alınca paylaşırım. Küçük bir ipucu, Alman’dan devam. :)

Q2'yi satmak için yaklaşık 2 haftam var, bakalım hayırlısı.
Tahmin edeyim:

Elroq/Enyaq

Hayırlı olsun hocam, kazasız belasız

Stokta bulamayıp isim yazdırdığım elektrikli suv araç için başkasının iptali sonrasında nihayet kapora verdim. Teslim mayıs ortası gibi inşallah. Marka model sürpriz olsun, hayırlısıyla teslim alınca paylaşırım. Küçük bir ipucu, Alman’dan devam. :)

Hayırlı olsun basganimmm simdiden ne aldiysan

Baklava.xls ekledim seni :)

Elroq yada mini hayırlı olsun

Evden şarjı olana EV araç olayı her zaman reel bi seçenek

Yoksa Evden sarjım yok yinede EV araç alıyorum diyen minimal azınlıkmısınız ?

Elroq yada mini hayırlı olsun

Evden şarjı olana EV araç olayı her zaman reel bi seçenek

Yoksa Evden sarjım yok yinede EV araç alıyorum diyen minimal azınlıkmısınız ?
Site kapalı otoparkında ac ve dc şarj istasyonu var hocam. Şarj işleminin kolay olacağını düşündüğüm için elektrikli araçlar listemdeydi.

Gereksiz gizem yaratmayayım. :) Mini Countryman elektrikli için kapora verdim. İlk yıl bakım yok, 2. yılda sınırsız km olarak bakıma giriyor. Donanımları fazlasıyla yeterli benim için. En büyük eksiği; ACC ve 360 kamera yok. ACC'nin yarısı diyebileceğimiz adaptif fren var.

Site kapalı otoparkında ac ve dc şarj istasyonu var hocam. Şarj işleminin kolay olacağını düşündüğüm için elektrikli araçlar listemdeydi.

Gereksiz gizem yaratmayayım. :) Mini Countryman elektrikli için kapora verdim. İlk yıl bakım yok, 2. yılda sınırsız km olarak bakıma giriyor. Donanımları fazlasıyla yeterli benim için. En büyük eksiği; ACC ve 360 kamera yok. ACC'nin yarısı diyebileceğimiz adaptif fren var.

Evden veya sitenin kendi şarjı
Bu işe girişmenin en önemli kriteri zaten.

Sarj işinde ticari ünitelere mahkum olanlar ya bu işe girmiyor ya da girse bile evin 2. Bir aracı petrollü oluyor.

Birde sırf HP/BEYGİR/TORK aşkına EV araç alanlar var . Onların iktisadi bir derdi yok zaten. (Örnek: porsche taycannnnn)

matrah sınırında olmasından ötürü şu an en mantıklı ev araç mini countryman.
üstelik artırılmış menzili geliyor yenileri.
hayırlı olsun.

C hatcback orta-hafif sıklet bir EV araç bekliyoruz.

Mk4 golf muadili mk9 golf beklenen araç olabilir

Golfü satmamın ardından babama yaklaşık 3 yıl önce standart menzil v2 paket togg aldık. Genelde evde şarj ediyoruz, bir kaç kez de uzun yola çıktım ve sorun yaşamadık. Bazıları çok sorun yaşıyor, ben aksine genel olarak memnunum, ama bazı şeylerin düzelmemesi, ya da kullanıcı geri bildirimlerine önem verilmemesi sinir bozucu. Aracım 1.5 yazılımında ve uzun zamandır yazılımla ilgili sorun yaşamıyorum, ama uzaktan erişilebilir araba, bazen arka planda kendileri yazılım güncelliyor haber vermeden, örnek verecek olursam ilk 1.2 sürümünde parktan çıkış vardı, sonra bu özellik kalktı durduk yere, geçenlerde baktığımda kendi kendine geri gelmişti. Togg da en büyük sorun; servis. servise işiniz düşmez ise gerçekten memnun kalırsınız, servise yolunuz düşerse, nadir iyi deneyimler hariç genelde çok sorun yaşatıyorlar ve çok ileri tarih veriyorlar. Bu arada Togg aerodinamisi ve ağırlığı gereği biraz fazla tüketen bir araç, bazen çok kızsam da kullanırken mutluluk yaşatıp zevk veren bir araç.

Şuan Clio kullanıyorum, fakat evden şarj imkanım olmamasına rağmen muhtemelen yakında elektrikli araca geçeceğim. açıkçası Togg çok cazip her yönüyle fakat 2. bir Togg şu seviyede istemiyorum, Elroq baktım malzeme kalitesini hiç beğenmedim. İoniqler çok güzel, özellikle İoniq 6 fakat bizim için gereksiz büyük araçlar, ama 800v mimari çok çekici. Golf bakmaya gittik hanım beğenmedi, İd4 elektrikli koltuk olmamasından kaybediyor, Ex30 çok hoşuma gitti. bakalım bu ay araç kalmamış zaten, ileride yine bir kampanya yaparsa bakacağız tekrar. Mini de bakmıştım ama malzeme kalitesi normal, bir premiumluk göremedim, 360 kamera olmaması direkt eksi zaten. bir türlü onu da beğenemedik :)

Geri