Elektrikli Araç Bilgi ve Tüketim Verisi Paylaşımı [ANA KONU]

Stokta bulamayıp isim yazdırdığım elektrikli suv araç için başkasının iptali sonrasında nihayet kapora verdim. Teslim mayıs ortası gibi inşallah. Marka model sürpriz olsun, hayırlısıyla teslim alınca paylaşırım. Küçük bir ipucu, Alman’dan devam. :)

Q2'yi satmak için yaklaşık 2 haftam var, bakalım hayırlısı.
Tahmin edeyim:

Elroq/Enyaq

Hayırlı olsun hocam, kazasız belasız

Stokta bulamayıp isim yazdırdığım elektrikli suv araç için başkasının iptali sonrasında nihayet kapora verdim. Teslim mayıs ortası gibi inşallah. Marka model sürpriz olsun, hayırlısıyla teslim alınca paylaşırım. Küçük bir ipucu, Alman’dan devam. :)

Hayırlı olsun basganimmm simdiden ne aldiysan

Baklava.xls ekledim seni :)

Elroq yada mini hayırlı olsun

Evden şarjı olana EV araç olayı her zaman reel bi seçenek

Yoksa Evden sarjım yok yinede EV araç alıyorum diyen minimal azınlıkmısınız ?

Elroq yada mini hayırlı olsun

Evden şarjı olana EV araç olayı her zaman reel bi seçenek

Yoksa Evden sarjım yok yinede EV araç alıyorum diyen minimal azınlıkmısınız ?
Site kapalı otoparkında ac ve dc şarj istasyonu var hocam. Şarj işleminin kolay olacağını düşündüğüm için elektrikli araçlar listemdeydi.

Gereksiz gizem yaratmayayım. :) Mini Countryman elektrikli için kapora verdim. İlk yıl bakım yok, 2. yılda sınırsız km olarak bakıma giriyor. Donanımları fazlasıyla yeterli benim için. En büyük eksiği; ACC ve 360 kamera yok. ACC'nin yarısı diyebileceğimiz adaptif fren var.

Site kapalı otoparkında ac ve dc şarj istasyonu var hocam. Şarj işleminin kolay olacağını düşündüğüm için elektrikli araçlar listemdeydi.

Gereksiz gizem yaratmayayım. :) Mini Countryman elektrikli için kapora verdim. İlk yıl bakım yok, 2. yılda sınırsız km olarak bakıma giriyor. Donanımları fazlasıyla yeterli benim için. En büyük eksiği; ACC ve 360 kamera yok. ACC'nin yarısı diyebileceğimiz adaptif fren var.

Evden veya sitenin kendi şarjı
Bu işe girişmenin en önemli kriteri zaten.

Sarj işinde ticari ünitelere mahkum olanlar ya bu işe girmiyor ya da girse bile evin 2. Bir aracı petrollü oluyor.

Birde sırf HP/BEYGİR/TORK aşkına EV araç alanlar var . Onların iktisadi bir derdi yok zaten. (Örnek: porsche taycannnnn)

Geri