Golf R-Line Black Edition 2025

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan umut01
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sohbetiniz bol olsun arkadaşlar :)
kısa bir not: R-Line alırken isterem arka stop farlarını değiştirebileceğim söylendi. biraz maliyetli olacağını ama değişim olabileceğini yetkili bayiden öğrenmiş olduk...
oha bu gerçek mi? yer yerinden oynar @metinkar

ben iddiamda ısrar ediyorum yapamazlar:) yaparım diyorsa ben olsam aracı o şekilde teslim alırım nasılsa ay sonu teslim edecekler…
ayrıca serviste onu yapacak adamı varsa o adamı baş tacı yapsınlar…
maliyet çok önemli stoplar 90k bugün bakıma %100 işcilik koyan servis bu işleme kaç para alacak…

Bence ayrıntılarını öğrenmelisin…
Anahtar teslimi kaç ₺

ben iddiamda ısrar ediyorum yapamazlar:) yaparım diyorsa ben olsam aracı o şekilde teslim alırım nasılsa ay sonu teslim edecekler…
maliyet çok önemli stoplar 90k bugün bakıma %100 işcilik koyan servis bu işleme kaç para alacak…

Anahtar teslimi kaç ₺
aynen öyle ayrıntıları öğrenmelisin. yalandan yaparız da diyebilirler. bir de satış temsilcileri böyle konuları pek bilmiyorlar. formene sormak lazım @umut01

Anahtar teslimi kaç ₺
Yapamamalarının sebebi nedir ? Bu malzemeyi satıyorlarsa montaj ile ilgili dokümanları vardır mutlaka diye düşünüyorum.

Anahtar teslimi kaç ₺
merhaba, evet ücretini tam olarak aracı almadan 1 gün önce öğreneceğim...
ama originalını değişip değiştirmeyeceğime pek emin değilim, araca zarar verebileceklerini düşünürsek sanki gerek olmayacağını düşünüyorum.
bilgilendirmek adına mutlaka buraya yazacağımdan emin olabilirsiniz...

merhaba, evet ücretini tam olarak aracı almadan 1 gün önce öğreneceğim...
ama originalını değişip değiştirmeyeceğime pek emin değilim, araca zarar verebileceklerini düşünürsek sanki gerek olmayacağını düşünüyorum.
bilgilendirmek adına mutlaka buraya yazacağımdan emin olabilirsiniz...

Ben Doğuştan aracı alırken bundan 9 ay önce yapamıyoruz dediler ve ozaman ki rakam dört stop için 45k idi…
Ve ben daha sonra daha pahalıya aldım…
Şuan 110k civarı diyebilirler…

Son düzenleme:
spor moda alındığında anında motor sesi kükremesi değişiyor ama R'daki akropoviç egzoz gibi olmuyor yinede idare eder. lastiklerim 245x35 18inç düz yolda 235 üstünü görebildiniz mi bu lastik jant kombinasyonu ile?

spor moda alındığında anında motor sesi kükremesi değişiyor ama R'daki akropoviç egzoz gibi olmuyor yinede idare eder. lastiklerim 245x35 18inç michelin
düz yolda 235 üstünü görebildiniz mi bu lastik jant kombinasyonu ile? Hava soğuk olsun KN kutu içi varsa biraz da etanol güzel kükrüyor;)))

150 limitör 235
116 limitör 215
diye biliyorum

150 limitör 235
116 limitör 215
diye biliyorum
216 ya çıkınca zaten en fazla 5-10 km daha hızlanır bizimkiler 230 falan olur limitör aşırı etkilemiyor.

Zaten bu yakıt fiyatlarında 200+ sürmek için yürek gerek:)

216 ya çıkınca zaten en fazla 5-10 km daha hızlanır bizimkiler 230 falan olur limitör aşırı etkilemiyor.

Zaten bu yakıt fiyatlarında 200+ sürmek için yürek gerek:)
yok 215 de kalıyor yokus asagı gaza bas istersen 215 de kalıyor. yani 215 dediğim kağıt üzeri limitör değil.

Geri