Golf R-Line Black Edition 2025

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan umut01
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hocam aracın güzel bir fotosunu atar mısınız? 8.5 rline neredeyse hiç görmüyoruz
merhaba, aracıma komple ppf cektirdim ve en kısa zamanda aracın hem içi hem de dışını komple cekip buradan paylaşacağım

Valla bekliyoruz dört gözle 25 nisanda teslim alacağım yazmıştı ama o tarihten sonra forumada girmemiş herhalde tadını çıkarıyor😉
merhaba :)
evet iş yoğunluğundan pek buraya gelemedim arkadaşlar.
araca full ppf cektirdim, en kısa zaman da aracın hem iç hem de dış fotolarını kaliteli bir fotoğraf makinesi ile cekip ayrı bir konu açarak paylaşmak isterim.
araca pek binme şansım da olmuyor iş yoğunluğundan hala 250-300 km de :) mutlaka paylaşacağım arkadaşlar

Umut hayırlı olsun, güzel günlerde kazasız belasız kullanırsın inşallah. Merak ettiğim konu tabela okuma çalışacak mı aldığında paylaşırsan çok sevinirim. Aracının aynı paketinin bende de 2025 mavisi var yalnızca jantlarımız farklı. Tabela okumayı merakla bekliyorum o yüzden. Güle güle bin tekrar.
merhaba
açıkcası hiç dikkat etmedim, seninde aracın hayırlı olsun..
kaliteli resimler cekip mutlaka paylaşacağım. aracı aldığıdan bu zamana kadar sadece 1 hafta kullanabildim. iş yoğunlu beni biraz arçtan uzaklaştırdı.
en kısa zaman da bilgi vereceğim üstad

1777624777103.png

Reklam değil denk geldi, eskiden çok dinlerdim Kenan Doğulu'yu
selamlar,
açıkcası henüz taktırmadım. iş yoğunluğundan sıra ona gelmedi ama benim isteğim açıkcası GTI difrizörü almak ve taktırmak. arkada eksoz görüntüsü daha iyi olabilir diye düşünüyorum. sizce ?

aracın tam üretim tarihini biliyor musunuz

Geri