GolfTutkulu Paylaşımcı Üye Katılım 28 Nis 2018 Mesajlar 4,510 Tepkime puanı 5,535 Konum Kayseri İsim Ahmet Araç Golf 8 1.0 e-tsi Bugün 11:46 #121 metinkar dedi: @umut01 selam nerelerdesin… ne yaptın aracını aldın mı stopları taktırdın mı merakla bekliyoruz uzun zamandır kırmızıya hasretiz… Genişletmek için tıkla ... Reklam değil denk geldi, eskiden çok dinlerdim Kenan Doğulu'yu
metinkar dedi: @umut01 selam nerelerdesin… ne yaptın aracını aldın mı stopları taktırdın mı merakla bekliyoruz uzun zamandır kırmızıya hasretiz… Genişletmek için tıkla ... Reklam değil denk geldi, eskiden çok dinlerdim Kenan Doğulu'yu
metinkar Efsane Üye Katılım 13 Ara 2016 Mesajlar 9,582 Tepkime puanı 11,008 Konum İstanbul İsim MetinK. Araç Golf Mk8.5 1.5 eTSI 116 PS Style DSG 2025 Beyaz Bugün 11:59 #122 GolfTutkulu dedi: Reklam değil denk geldi, eskiden çok dinlerdim Kenan Doğulu'yu Genişletmek için tıkla ... kırmızı bir başka güzel…
GolfTutkulu dedi: Reklam değil denk geldi, eskiden çok dinlerdim Kenan Doğulu'yu Genişletmek için tıkla ... kırmızı bir başka güzel…