Golf R-Line Black Edition 2025

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan umut01
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

17” olması gerek opsiyon olur ise 18” geliyor lakin 18” ise daha kesik çizgilere sahip jant var zaten iki opsiyon var eski bir konuda paylaşmıştık aslında

IMG_4200.jpeg
IMG_4201.jpeg
Merhaba,
Ek bir bilgi benim jantlarım aşağıdaki olandan, sanırım henüz kimsede yok çünkü istanbulda en azından hiç görmedim.
Ve bu jantların içindeki koyu renkli kapakçıklar elle çıkarılabiliyor ve çok daha sportif görünüyor, ben çıkardım öyle kullanıyorum.
Bu bilgiyi hiçbir yerde paylaşmıyorlar maalesef.

herkese merhaba,
uzun zamandır golf ailesinden uzak kalmıştım ve şimdi tekrar burada oalmak çok keyifli.
style aracım vardı ve geçen hafta sattım. buqün 0 km bayi den R-Line Black Edition aldım arkadaşlar...

Aracı bu ayın 25 nde teslim edecekler ve açıkcası biraz heyecanlıyım..
tüm arkadaşlara kısmet olsun...

WhatsApp Image 2026-03-31 at 13.51.36.jpegWhatsApp Image 2026-03-31 at 13.51.35.jpeg
Umut hayırlı olsun, güzel günlerde kazasız belasız kullanırsın inşallah. Merak ettiğim konu tabela okuma çalışacak mı aldığında paylaşırsan çok sevinirim. Aracının aynı paketinin bende de 2025 mavisi var yalnızca jantlarımız farklı. Tabela okumayı merakla bekliyorum o yüzden. Güle güle bin tekrar.

Merhaba,
Ek bir bilgi benim jantlarım aşağıdaki olandan, sanırım henüz kimsede yok çünkü istanbulda en azından hiç görmedim.
Ve bu jantların içindeki koyu renkli kapakçıklar elle çıkarılabiliyor ve çok daha sportif görünüyor, ben çıkardım öyle kullanıyorum.
Bu bilgiyi hiçbir yerde paylaşmıyorlar maalesef.

Ben serviste bakım zamanı gördüm hemde:) resmi plakaydı… ben çok beğeniyorum Oz ları almadan önce çok aradım ama olmadı…

Umut hayırlı olsun, güzel günlerde kazasız belasız kullanırsın inşallah. Merak ettiğim konu tabela okuma çalışacak mı aldığında paylaşırsan çok sevinirim. Aracının aynı paketinin bende de 2025 mavisi var yalnızca jantlarımız farklı. Tabela okumayı merakla bekliyorum o yüzden. Güle güle bin tekrar.

Valla bekliyoruz dört gözle 25 nisanda teslim alacağım yazmıştı ama o tarihten sonra forumada girmemiş herhalde tadını çıkarıyor😉

@brksr Kapakların çıkmış halinin fotosunu paylaşabilir misiniz hocam?

hocam aracın güzel bir fotosunu atar mısınız? 8.5 rline neredeyse hiç görmüyoruz

İşte budur! Muhteşem @brksr

@brksr araçta sadece jant mı opsiyon? ekstrası var mı

Geri