Golf R-Line Black Edition 2025

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan umut01
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hocam aracın güzel bir fotosunu atar mısınız? 8.5 rline neredeyse hiç görmüyoruz
merhaba, aracıma komple ppf cektirdim ve en kısa zamanda aracın hem içi hem de dışını komple cekip buradan paylaşacağım

Valla bekliyoruz dört gözle 25 nisanda teslim alacağım yazmıştı ama o tarihten sonra forumada girmemiş herhalde tadını çıkarıyor😉
merhaba :)
evet iş yoğunluğundan pek buraya gelemedim arkadaşlar.
araca full ppf cektirdim, en kısa zaman da aracın hem iç hem de dış fotolarını kaliteli bir fotoğraf makinesi ile cekip ayrı bir konu açarak paylaşmak isterim.
araca pek binme şansım da olmuyor iş yoğunluğundan hala 250-300 km de :) mutlaka paylaşacağım arkadaşlar

Umut hayırlı olsun, güzel günlerde kazasız belasız kullanırsın inşallah. Merak ettiğim konu tabela okuma çalışacak mı aldığında paylaşırsan çok sevinirim. Aracının aynı paketinin bende de 2025 mavisi var yalnızca jantlarımız farklı. Tabela okumayı merakla bekliyorum o yüzden. Güle güle bin tekrar.
merhaba
açıkcası hiç dikkat etmedim, seninde aracın hayırlı olsun..
kaliteli resimler cekip mutlaka paylaşacağım. aracı aldığıdan bu zamana kadar sadece 1 hafta kullanabildim. iş yoğunlu beni biraz arçtan uzaklaştırdı.
en kısa zaman da bilgi vereceğim üstad

1777624777103.png

Reklam değil denk geldi, eskiden çok dinlerdim Kenan Doğulu'yu
selamlar,
açıkcası henüz taktırmadım. iş yoğunluğundan sıra ona gelmedi ama benim isteğim açıkcası GTI difrizörü almak ve taktırmak. arkada eksoz görüntüsü daha iyi olabilir diye düşünüyorum. sizce ?

aracın tam üretim tarihini biliyor musunuz

Kesinlikle kapaksız bu jant daha güzel…

merhaba :)
evet iş yoğunluğundan pek buraya gelemedim arkadaşlar.
araca full ppf cektirdim, en kısa zaman da aracın hem iç hem de dış fotolarını kaliteli bir fotoğraf makinesi ile cekip ayrı bir konu açarak paylaşmak isterim.
araca pek binme şansım da olmuyor iş yoğunluğundan hala 250-300 km de :) mutlaka paylaşacağım arkadaşlar

Tamam bekliyoruz özellikle şu siyah farlar çok hoşuma gidiyor benim beyazda da çok güzel durur:)

Bu arada stop işini ne yaptın ürün montaj kaça geldi şimdi serviste…

Tamam bekliyoruz özellikle şu siyah farlar çok hoşuma gidiyor benim beyazda da çok güzel durur:)

Bu arada stop işini ne yaptın ürün montaj kaça geldi şimdi serviste…
hocam stop ları değiştirmedim şimdilik.. originalı ile idare ediyoruz.
aklımda şuan arka difrüzör var. R yada GTI original difruzörünü takmak istiyorum. arka tarafta bir eksoz görünsün istiyorum açıkcası

hocam stop ları değiştirmedim şimdilik.. originalı ile idare ediyoruz.
aklımda şuan arka difrüzör var. R yada GTI original difruzörünü takmak istiyorum. arka tarafta bir eksoz görünsün istiyorum açıkcası

şimdi sen hiç fiyat sormuyorsun yalnız,
mesela stoplar 100k yı devirdi montaj kablolama kodlama 150k ya gelmiştir…

orjinal difüzör düşünüyorsan özellikle R modeli min. 50k yı gözden çıkar, hadi piyasadan çiftli iki adet egzoz kafaları alsan 15k, egzoz ne yapacaksın mesela sağdan deldirecekmisin yoksa benim daha önce yaptığım gibi son susturucumu alacaksın 20k, montajda 5k desek sana min R modelinin maliyeti 100k…

para varsa sorun yok tabi ama bence pahalı…

lakin düşünce var ise bekletme hayata geçir stoplarda 30k zarar ettin mesela…

Geri