Golf R-Line Black Edition 2025

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan umut01
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

İyi hatırlamışsın evet konumuz var bolca bilgi de var bu özelliğin aracımda olmasını isterdim…
o zaman alınması gerek parçayı bulamadım vsvsvs kısmet…

IMG_4218.jpeg
metin kardeşim merhaba, progresif direksiyon bir harika, yarım tur yaptığınızda diğer otomobillerin iki turuna karşılık geliyor. 200km üzerinde taş gibi sertleşiyor golf bir çizgi üzerinde kayıyor sanki kullanım zevk veriyor ama korkmuyor da değilim her yer yeni nesil radarlar ile donatıldı. sadece izmir otobanında basıyorum, klimayıda kapatıp dipgaz yaptığında birçok araç dikiz aynamda kalıyor. animasyolu arka farlarında 3 çeşidi var seçim yapılıyor ama sadece arabayı açtığınızda arkasında iseniz animasyonları görebiliyorsunuz.

metin kardeşim merhaba, progresif direksiyon bir harika, yarım tur yaptığınızda diğer otomobillerin iki turuna karşılık geliyor. 200km üzerinde taş gibi sertleşiyor golf bir çizgi üzerinde kayıyor sanki kullanım zevk veriyor ama korkmuyor da değilim her yer yeni nesil radarlar ile donatıldı. sadece izmir otobanında basıyorum, klimayıda kapatıp dipgaz yaptığında birçok araç dikiz aynamda kalıyor. animasyolu arka farlarında 3 çeşidi var seçim yapılıyor ama sadece arabayı açtığınızda arkasında iseniz animasyonları görebiliyorsunuz.
Modlardan Spor moda geçtiğinizde arabanın sesinde değişiklik oluyor mu yoksa bana mı öyle geliyor. 200 km üzeri evet güven veriyor lastikleriniz iyise tabe

Modlardan Spor moda geçtiğinizde arabanın sesinde değişiklik oluyor mu yoksa bana mı öyle geliyor. 200 km üzeri evet güven veriyor lastikleriniz iyise tabe
spor moda alındığında anında motor sesi kükremesi değişiyor ama R'daki akropoviç egzoz gibi olmuyor yinede idare eder. lastiklerim 245x35 18inç michelin

spor moda alındığında anında motor sesi kükremesi değişiyor ama R'daki akropoviç egzoz gibi olmuyor yinede idare eder. lastiklerim 245x35 18inç michelin
motor sesi değişmemesi lazım. emin misiniz? sadece üst devir çevirdiği için size sesi iyi geliyordur

araç 150 hp değil mi
motorda nasıl bir kükreme olabilir video ile taçlandıralım bunu
müsait olduğunuzda duymak isterim o kükremeyi

araç 150 hp değil mi
motorda nasıl bir kükreme olabilir video ile taçlandıralım bunu
müsait olduğunuzda duymak isterim o kükremeyi
150hp, bizim 116hp ile aynı yani bizim arabalar da kükrüyor olabilir 😁

Soundactor sisteminden gelen ses maalesef ki egzoz yada motordan gelmiyor. 150hp ve standart egzoz sistemine sahip bir araç kükremez. Duyduğunuz şey hoparlörden çıkan yapay ses.

ben 150 r line olan modelin kükreme yaptığını kesinlikle düşünmüyorum
mümkün değil ;)
arkadaşın bahsettiği, spor modda devir yükselttiği için fazla devir çevirince sesin arttığını hissetmesi muhtemelen

Soundactor sisteminden gelen ses maalesef ki egzoz yada motordan gelmiyor. 150hp ve standart egzoz sistemine sahip bir araç kükremez.
soundactor yok o araçta

Kükreyen bişey yok bu araç kükreyemez
aracın görüntüsü icabıyla ( spor görünüm, difüzör, jant, iç tasarım )
kükreyecek gibi duruyor ancak sadece miyavlar
@omer dediği gibi bizde kısıtlı olan rolanti devri r-line açıktır 7000-8000 çevirince vuuuuu dedirtir ama soluk silik ses

Geri