metin kardeşim merhaba, progresif direksiyon bir harika, yarım tur yaptığınızda diğer otomobillerin iki turuna karşılık geliyor. 200km üzerinde taş gibi sertleşiyor golf bir çizgi üzerinde kayıyor sanki kullanım zevk veriyor ama korkmuyor da değilim her yer yeni nesil radarlar ile donatıldı. sadece izmir otobanında basıyorum, klimayıda kapatıp dipgaz yaptığında birçok araç dikiz aynamda kalıyor. animasyolu arka farlarında 3 çeşidi var seçim yapılıyor ama sadece arabayı açtığınızda arkasında iseniz animasyonları görebiliyorsunuz.İyi hatırlamışsın evet konumuz var bolca bilgi de var bu özelliğin aracımda olmasını isterdim…
o zaman alınması gerek parçayı bulamadım vsvsvs kısmet…
Merhaba arkadaşlar;
Progresif direksiyon özelliği nedir, nasıl çalışır, sonra dan bizim araçlara yapılabilir mi şayet yapılır ise neler gereklidir…
@Atesci konu açıyorum en azından bilgileri bir arada tutarız
Aracında bu özelliği olan arkadaşlardan yorum bekliyorum…
Alıntıdır
Eski zamanlardan bu yana gelişerek büyüyen otomobil sektöründe, direksiyon kavramını iki evreye ayırabiliriz. Bunlardan biri hidrolik direksiyondan önceki zaman, diğeriyse hidrolik direksiyondan sonraki zamanlar. Hidrolik direksiyonla birlikte gelişen teknolojiyle, ısıtmalı direksiyonlardan tutun da...
- metinkar
- Cevaplar: 33
- Forum: Golf 8 - Genel Konular
Modlardan Spor moda geçtiğinizde arabanın sesinde değişiklik oluyor mu yoksa bana mı öyle geliyor. 200 km üzeri evet güven veriyor lastikleriniz iyise tabemetin kardeşim merhaba, progresif direksiyon bir harika, yarım tur yaptığınızda diğer otomobillerin iki turuna karşılık geliyor. 200km üzerinde taş gibi sertleşiyor golf bir çizgi üzerinde kayıyor sanki kullanım zevk veriyor ama korkmuyor da değilim her yer yeni nesil radarlar ile donatıldı. sadece izmir otobanında basıyorum, klimayıda kapatıp dipgaz yaptığında birçok araç dikiz aynamda kalıyor. animasyolu arka farlarında 3 çeşidi var seçim yapılıyor ama sadece arabayı açtığınızda arkasında iseniz animasyonları görebiliyorsunuz.
çok teşekkürler kardeşimHayırlı uğurlu olsun adaşım![]()
spor moda alındığında anında motor sesi kükremesi değişiyor ama R'daki akropoviç egzoz gibi olmuyor yinede idare eder. lastiklerim 245x35 18inç michelinModlardan Spor moda geçtiğinizde arabanın sesinde değişiklik oluyor mu yoksa bana mı öyle geliyor. 200 km üzeri evet güven veriyor lastikleriniz iyise tabe
motor sesi değişmemesi lazım. emin misiniz? sadece üst devir çevirdiği için size sesi iyi geliyordurspor moda alındığında anında motor sesi kükremesi değişiyor ama R'daki akropoviç egzoz gibi olmuyor yinede idare eder. lastiklerim 245x35 18inç michelin
araç 150 hp değil mispor moda alındığında anında motor sesi kükremesi değişiyor ama R'daki akropoviç egzoz gibi olmuyor yinede idare eder. lastiklerim 245x35 18inç michelin
150hp, bizim 116hp ile aynı yani bizim arabalar da kükrüyor olabiliraraç 150 hp değil mi
motorda nasıl bir kükreme olabilir video ile taçlandıralım bunu
müsait olduğunuzda duymak isterim o kükremeyi
ben 150 r line olan modelin kükreme yaptığını kesinlikle düşünmüyorum150hp, bizim 116hp ile aynı yani bizim arabalar da kükrüyor olabilir![]()
arkadaşın bahsettiği, spor modda devir yükselttiği için fazla devir çevirince sesin arttığını hissetmesi muhtemelenben 150 r line olan modelin kükreme yaptığını kesinlikle düşünmüyorum
mümkün değil![]()
soundactor yok o araçtaSoundactor sisteminden gelen ses maalesef ki egzoz yada motordan gelmiyor. 150hp ve standart egzoz sistemine sahip bir araç kükremez.
Kükreyen şey nedir o zamansoundactor yok o araçta
olası senaryoyu yukarıda acıkladımKükreyen şey nedir o zaman![]()