Golf R-Line Black Edition 2025

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan umut01
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Kükreyen bişey yok bu araç kükreyemez
aracın görüntüsü icabıyla ( spor görünüm, difüzör, jant, iç tasarım )
kükreyecek gibi duruyor ancak sadece miyavlar
@omer dediği gibi bizde kısıtlı olan rolanti devri r-line açıktır 7000-8000 çevirince vuuuuu dedirtir ama soluk silik ses
Bizim araçların motor sesi güzel de değil zaten bence

Kükreyen bişey yok bu araç kükreyemez
aracın görüntüsü icabıyla ( spor görünüm, difüzör, jant, iç tasarım )
kükreyecek gibi duruyor ancak sadece miyavlar
@omer dediği gibi bizde kısıtlı olan rolanti devri r-line açıktır 7000-8000 çevirince vuuuuu dedirtir ama soluk silik ses
hocam naptın 7k 8k devir ne. lambo v12 8k devir çeviriyor :D. redline benzerdir bizimkiyle

herkese merhaba,
uzun zamandır golf ailesinden uzak kalmıştım ve şimdi tekrar burada oalmak çok keyifli.
style aracım vardı ve geçen hafta sattım. buqün 0 km bayi den R-Line Black Edition aldım arkadaşlar...

Aracı bu ayın 25 nde teslim edecekler ve açıkcası biraz heyecanlıyım..
tüm arkadaşlara kısmet olsun...

WhatsApp Image 2026-03-31 at 13.51.36.jpegWhatsApp Image 2026-03-31 at 13.51.35.jpeg
Maşallah güzel günlerde kullanın 9mm lik mermi gibi duruyor detaylı paylaşımlarınızı merakla bekliyoruz

hocam naptın 7k 8k devir ne. lambo v12 8k devir çeviriyor :D. redline benzerdir bizimkiyle

Bak şimdi, bizde araç boşta gazlayınca zaten kısıt var, 2500–3000 devri geçmiyor ya her neyse işte

O R-Line’da muhtemelen o limit biraz daha gevşek ya da adam dibine kadar basıyor, devir 5000–7000’lere çıkıyor. her neyse afaki :)

Doğal olarak devir yükselince ses artıyor, millete de “kükürüyor” gibi geliyor.

Bunu anlatmaya çalıştım

Zaten ben kükremenin ne olduğunu biliyorum, bende V6 var o başka bir dünya 😄

Bak şimdi, bizde araç boşta gazlayınca zaten kısıt var, 2500–3000 devri geçmiyor ya her neyse işte

O R-Line’da muhtemelen o limit biraz daha gevşek ya da adam dibine kadar basıyor, devir 5000–7000’lere çıkıyor. her neyse afaki :)

Bunu anlatmaya çalıştım

boşta 4k devir geçmez. rline de öyle. normalde de 6k devir redline. ea211 evo 2 de redline 6k civarı.

Bunu anlatmaya çalıştım

bizde de v12 var hocam ben de biliyorum :)

Sohbetiniz bol olsun arkadaşlar :)
kısa bir not: R-Line alırken isterem arka stop farlarını değiştirebileceğim söylendi. biraz maliyetli olacağını ama değişim olabileceğini yetkili bayiden öğrenmiş olduk...
oha bu gerçek mi? yer yerinden oynar @metinkar

Geri