Golf Piyasası ne kadar

Sizin aracınızın 1900 ettiği yerde benim 2135e aldıgım golfun 2500 olması lazım hem golfe 2100 vermem deyip hemde kac bin km yapmış kaç yaşına gelmiş arabaya 1900 istemekte ne bileyim param cokk cope atmak yerine bu golfu alayım en azından millete hava atarım arabam 8-9 yaşında ama anahtarsız çalıstırmam var demek için kusura bakmada parayı kolay kazanacak biri lazım.Bide arabanız dizeldi dimi 80 tlden mazot almaya devam hocam :))
hilluxum da var mazotu o kadar dert etmiyorum kral sen de beni düşünme teşekkür ederim

Leonun en dolusuna mat paketine bakacan 200 lira fazlasını yazacan. Bugün 10 yasında dolu f30 lar 2.5m . Yaşa bakma
haklısın. burada etmez o bu diyenler arabayı alıp 10 sene binen tayfa. düz mantık. hareket yok. bugün çakılı mat plus leon 2mden aşağı yok , hele kırmızısya hak getire.

Sizin aracınızın 1900 ettiği yerde benim 2135e aldıgım golfun 2500 olması lazım hem golfe 2100 vermem deyip hemde kac bin km yapmış kaç yaşına gelmiş arabaya 1900 istemekte ne bileyim param cokk cope atmak yerine bu golfu alayım en azından millete hava atarım arabam 8-9 yaşında ama anahtarsız çalıstırmam var demek için kusura bakmada parayı kolay kazanacak biri lazım.Bide arabanız dizeldi dimi 80 tlden mazot almaya devam hocam :))
bu arada 3. sahibiyim, benden önceki de 8 yıllık kullanıcısı çok dert etmemek lazım, öyle bakarsak evlenmek bile evlenemeyiz :D

tamam bilader en akıllı sensin öte de takıl milletin malını kötüleme kendi işine bak
:)
Kötü bir şey demedim aslında ama demek ki farkındasın aracının aslında ne edeceğinin :)

Madem sana verilen cevapları kaldıramayıp kimsenin yorumunu beğenmeyeceksin ne diye konu açıyosun? Aklın çoksa niye gelip danışıyorsun?

Biz buradaydık, buradayız da de haydi sen olduğun yere öteye git de takılmaya devam et ;)

:)
Kötü bir şey demedim aslında ama demek ki farkındasın aracının aslında ne edeceğinin :)

Madem sana verilen cevapları kaldıramayıp kimsenin yorumunu beğenmeyeceksin ne diye konu açıyosun? Aklın çoksa niye gelip danışıyorsun?

Biz buradaydık, buradayız da de haydi sen olduğun yere öteye git de takılmaya devam et ;)
Hocam aslinda konunun otomatik kapanmasi lazim aracim ne kadar eder diye baslik acip araci satmayi bile dusunmeyen tam tersi mk 8 ve mk 8.5 lari kotulemekten baska isi olmayan veridigimiz cevaplari begenmeyip tersleyen bir kisi var karsimizda

Herkesin malı kendine kıymetli ve burada başkasının malını kötüleyen yok.

Satıcı olarak bakarsak bu tarz aracın ederi 1700-1800 tl civarı ama ilan fiyatları şişik olduğu için 2 milyon TL'de yazabilirsiniz. Sizin satma isteğinize bağlı.

Alıcı açısından bakınca bu fiyatlara çıkınca daha düşük km MK8, garantisi devam eden 5-10 bin km'de MK8.5'lar kolayca bulunabiliyor. Donanım olarak zaten Golf 8.5'un giriş üstü donanım seviyesi Life'da cam tavan hariç bu donanımların hepsi ve hatta fazlası var. 2 milyon TL bandında düşük tramerli ve düşük km cam tavanlı Golf 8.5 Style araçlar da bulunabiliyor.

Aralık ayında VW bayileri sıfır km
Golf Mk8,5 1.5 eTSI 116ps Life paket DSG bayiler bu aracı 1.930 ‘dan satarken sarı sitede aynı aracın 2.eline satıcılar 2.200-2.300 istiyordu,

Nisan ayına geldik, bayiler sıfır km bu arabayı 2.200-2.250 ‘ye bayiden alabiliyorsun, ama sarı siteye baktığımızda, aracın 2.ci eline sıfırınfan daha fazlası isteniyor, öyle 3-5 lira falan da değil, aracı beğenip pazarlık yapsan bile rakam yine bayideki sıfır olanından pahalı,

Peki bu malın sahibileri 2. elde arabasını ilana koymuş kendisi bilmiyor mu arabanın sıfırı kendi istediği rakamdan daha ucuz…??

Hiç bilmez olurlar mı neredeyse tamamıi bunun farkında olmasına rağmen, bile isteye bunu yapıyorlar,

Peki neden..? çünkü bizim insanımız satarken malı kıymetli olur, alırken başkasının malını öldürür, böyle olunca da işin içinden çıkılmaz bir hal alır.

Hiç bilmez olurlar mı neredeyse tamamıi bunun farkında olmasına rağmen, bile isteye bunu yapıyorlar,

Peki neden..? çünkü bizim insanımız satarken malı kıymetli olur, alırken başkasının malını öldürür, böyle olunca da işin içinden çıkılmaz bir hal alır.
Ben ayar olup sordum bı kaçına.

– "Neden bu fiyatı girdiniz bayide xxx lira"
+ (Liste fiyatını gösterir) Bak ben çok daha ucuza satıyorum

Olay salağa yatmak tamamen. Nasi bi zihniyetle yapıyorlar ben anlamıyorum. Böyle insanlar hepimizden uzak olsunlar

Ben ayar olup sordum bı kaçına.

– "Neden bu fiyatı girdiniz bayide xxx lira"
+ (Liste fiyatını gösterir) Bak ben çok daha ucuza satıyorum

Olay salağa yatmak tamamen. Nasi bi zihniyetle yapıyorlar ben anlamıyorum. Böyle insanlar hepimizden uzak olsunlar
Sayıları çok fazla oldukları için malesef olmuyor. :(

Geri