Golf Piyasası ne kadar

golf 7 ve 7,5 piyasası gereksiz pahalı. Aklı olan kimse o paraları vermez. 1600-1700 CİVARI golf 8 var piyasada. donanım dediğiniz sonradan eklenebilir şeyler. 8 9 yaşındaki arabalara 1700 tl para verenin aklı yok bence.

Geçen yıl haziranda bu aracı 1710a sattım kafamdaki fiyat 1900dü ama malesef gördümki aracın doluluğu fiyatı çok etkilemiyor.
Sattığım araçta sizinki gibi eşi benzeri olmayan doluluktaydı.

sen bu arabayı 1750 ye sat sana helal olsun. o fiyata aylarca ilanda beklersin. 9 yasındaki arabanın ederi max 1500 tl. fazlasını kimse vermez boşuna piyasa şişirme.
Biraz insanımız malı pahalı olunca tabiri caizse gubarıyor :)

Şimdi benim arabaya yaklaşık 1300 yazıyorlar ( o yazanların da birçoğundan daha dolu aracım hız sbt+sensörler+ekstralar vs) Ama ben söylüyorum 1300 e atayım bugün ilana aracı kimse aramaz da sormaz da. Realist olmak gerekiyor. İlanlarda gördüğünüz fiyatlar sizin aracınızın değerini yansıtmaz. Araç artık neredeyse 10 yaşına gelmiş, 2017 de doğan çocuklar 3. sınıfa gidiyor artık. 1800 ü 10 yaşındaki araca vermektense yaklaşık aynı paraya 1.5 etsi 2024 model düşük kmli hatasız golf life satılıyor. Onları tercih etmek daha mantıklı.

Daha sorunsuz bir DSG
Daha donanımlı, sessiz, performanslı
Daha yeni ve düşük kmli
2024 sonrası olduğu için nispeten düzeltilmiş alternatörlü araca binmek daha doğrudur. (y)

Hocam bakıyorum ilanlarda bekleyen beyaz düşük kmli bi tane golf 7.5 var aylardır orda adamla konustugumda 2mye vermiyoru diyor, sırf km düşük diye 2m gidiyorsa benim araç da 10 günde gitmez ama 1 aya gider bence :D
Ben her ne kadar km dusukte olsa yasi 10 yasa gelmis bir araca sifir golf 2200 iken 2milyon vermem. Kimsede vermez. 10 yas demek km dusukte olsa kaucuk alt takim parcalarinin omrunun kemale ermesi demek sayilir. Oyle veya boyle kismende olsa metal yorgunlugu demek. Muadillerinden en fazla 200 bin fazla veririm .

Ben her ne kadar km dusukte olsa yasi 10 yasa gelmis bir araca sifir golf 2200 iken 2milyon vermem. Kimsede vermez. 10 yas demek km dusukte olsa kaucuk alt takim parcalarinin omrunun kemale ermesi demek sayilir. Oyle veya boyle kismende olsa metal yorgunlugu demek. Muadillerinden en fazla 200 bin fazla veririm .
boş olanı 2200 verip alacağıma dolu olsun modeli düşük olsun problem yok. 2200 vericem kışın koltuğum ısınmayacak :D 2200 vericem binerken cepte anahtar arıcam :D bunlar kıymetli opsiyonlar bir kere alışınca hep arıyosun

kardeşim alt kasa dolu olsa ne olacak. 9 yasında araba dolu olsa ne olmasa ne. 1600 - 1700 neden 9 yasındaki arabaya para versin millet. Metal yorgunluğu diye birşey var. Adam alsa kaç yaşında satacak arabayı. Ederi en fazla 1500 arabanın.
Hocam sen 2024de kalmışsın

golf 7 ve 7,5 piyasası gereksiz pahalı. Aklı olan kimse o paraları vermez. 1600-1700 CİVARI golf 8 var piyasada. donanım dediğiniz sonradan eklenebilir şeyler. 8 9 yaşındaki arabalara 1700 tl para verenin aklı yok bence.
benim yazdıklarımı sonradan eklemeye kalk hocam bakalım ne fatura çıkacak sana :)

sen bu arabayı 1750 ye sat sana helal olsun. o fiyata aylarca ilanda beklersin. 9 yasındaki arabanın ederi max 1500 tl. fazlasını kimse vermez boşuna piyasa şişirme.
abi bak altta 1750 alıcı çıktı , bana piyasayı şişiren diyosun sahibinden>golf>1.6 TDI > bmt highline > 80 bin km altı ilanlara bi bakı ver sana zahmet :)

Geçen yıl haziranda bu aracı 1710a sattım kafamdaki fiyat 1900dü ama malesef gördümki aracın doluluğu fiyatı çok etkilemiyor.
abim yanlış anlama ben 1.0 araba binmem ve bence golf 9 veya 8bucuk piyasası 7 ve 7 bucuk gibi hareketli değil, hala 7 ve 7 bucuk revançta

boş olanı 2200 verip alacağıma dolu olsun modeli düşük olsun problem yok. 2200 vericem kışın koltuğum ısınmayacak :D 2200 vericem binerken cepte anahtar arıcam :D bunlar kıymetli opsiyonlar bir kere alışınca hep arıyosun
Yeni life golftte sanirim anahtar aramiyorsun. Bende sunu soylerim. Varsin koltuk isitmasin dsg yeni olsun, varsin harman kordon veya dyno olmasin serit takip sifir kokulu 0000km golf olsun derim.
Sifir golfte olup senin aracta eger ekletmediysen olmayan seylerde var. Neyse serbest piyasa . Aracinizin piyasasini bilmiyorum. 2 milyon yazin alacak birini bekleyin. Biri cikarmi. Zannetmiyorum. Ancak burasi Turkiye . Telefondan kimler kimler ayni sekilde dolandiriliyor belli degil. ( Yanlis anlamayin size dolandirici demek istemiyorum. Benim 13 yasindaki araca ben 1500 yazsam alan ciksa satarim . Hic dusunmem. 950 ye alan ciksa yine satarim. )Hayirli satislar dilerim . Satarsaniz kactan sattinizi buraya mutlaka yazin. Merak ediyorum kac tl ye satilacak.

Bende 8.5 var koltukta isiniyor direksiyonda isiniyor anahtarsiz giris calistirma hersey var otonom suruste var vede anemon mavisi sifir 2135e aldim simdi sen karar ver senin araban kac para Eder

Ekli dosyalar

• IMG_8828.png
    IMG_8828.png
    1.6 MB · Görüntüleme: 7
Moderatör tarafında düzenlendi:

Hatırlıyorum sizin aracı. Fiyat beni aştığı için aracınıza müşteri olmamıştım.

Metin hocamın aracı nasip oldu sonra 🥰

Bu arada konudaki mesajıma denk geldim.
O aralar çok sıkı takip ettiğim için fiyatı aslında doğru tahmin etmişim.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20260401_194025_Opera.png
    Screenshot_20260401_194025_Opera.png
    172.8 KB · Görüntüleme: 13

Geri