Golf Piyasası ne kadar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan keskking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

@keskking bırak şimdi aracının gruba özel şu para bu parayı
ne zaman gidiyosun dubai'ye yardımcı olucakmısın yoksa rollendin mi ?

@keskking bırak şimdi aracının gruba özel şu para bu parayı
ne zaman gidiyosun dubai'ye yardımcı olucakmısın yoksa rollendin mi ?
Rollenmedim kardeşim işim gereği gidiyorum ama şu sıra gidilmez gitmeyiz de ama gerçekten sana ps lazımsa batumdan sordurmadıysan batumdan da yardımcı olmaya çalışırız sana kendim Rizeliyim batuma girip çıkan çok arkadaşım var.

Rollenmedim kardeşim işim gereği gidiyorum ama şu sıra gidilmez gitmeyiz de ama gerçekten sana ps lazımsa batumdan sordurmadıysan batumdan da yardımcı olmaya çalışırız sana kendim Rizeliyim batuma girip çıkan çok arkadaşım var.
reis senin gibi birinin iran hükümetinde tanıdığı vardır illa sen gideceğin zaman haber edersin roket sallamazlar 3 5 gün :ROFLMAO: Az kaldı GTA 6 çıkacak kasımda çöz bizim şu ps5leri 👾👾

reis senin gibi birinin iran hükümetinde tanıdığı vardır illa sen gideceğin zaman haber edersin roket sallamazlar 3 5 gün :ROFLMAO: Az kaldı GTA 6 çıkacak kasımda çöz bizim şu ps5leri 👾👾
Kuzenim boşa yaşıyosun be

sordur bakalım sana zahmet dm'den yazarsın
kaç adet getirebiliyorsa
Gürcistan: 2199 Lari (~31.500 TL) fiyatı, %15 tax-free iadesiyle yaklaşık 27.000 TL
ben 5 adet alıcam laf olsun diyede yazmıyorum

sordur bakalım sana zahmet dm'den yazarsın
kaç adet getirebiliyorsa
Gürcistan: 2199 Lari (~31.500 TL) fiyatı, %15 tax-free iadesiyle yaklaşık 27.000 TL
ben 5 adet alıcam laf olsun diyede yazmıyorum
Bir kişi tek seferde 5 adet getiremez 5 adet için 5 kişi gitmesi lazım :D 5 ps napacaksın

Bir rivayete göre ps4, ps5 e göre çok daha kaliteliymiş. Bu yüzden PS4 2. El fiyatları ps5 sıfır fiyatlarına yakınmış.

Ben ps5 alacam. Ps4'e de sıfır Ps5 parası verene güleceğim😉 Artık anlayana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri