keskking
Üye
abartttttHocam ps5 pro değilde elinde ps3 varmış 1.900$'dan veririm diyor![]()
abartttttHocam ps5 pro değilde elinde ps3 varmış 1.900$'dan veririm diyor![]()
gruba özel fiyattır bu aradaHocam ps5 pro değilde elinde ps3 varmış 1.900$'dan veririm diyor![]()
Hocam ps5 pro değilde elinde ps3 varmış 1.900$'dan veririm diyor![]()
hocam arkadaşın söyleyeceği fiyat dünyanın en pahalı ps5 fiyatı olabilir![]()
Rollenmedim kardeşim işim gereği gidiyorum ama şu sıra gidilmez gitmeyiz de ama gerçekten sana ps lazımsa batumdan sordurmadıysan batumdan da yardımcı olmaya çalışırız sana kendim Rizeliyim batuma girip çıkan çok arkadaşım var.@keskking bırak şimdi aracının gruba özel şu para bu parayı
ne zaman gidiyosun dubai'ye yardımcı olucakmısın yoksa rollendin mi ?
reis senin gibi birinin iran hükümetinde tanıdığı vardır illa sen gideceğin zaman haber edersin roket sallamazlar 3 5 günRollenmedim kardeşim işim gereği gidiyorum ama şu sıra gidilmez gitmeyiz de ama gerçekten sana ps lazımsa batumdan sordurmadıysan batumdan da yardımcı olmaya çalışırız sana kendim Rizeliyim batuma girip çıkan çok arkadaşım var.
Kuzenim boşa yaşıyosun bereis senin gibi birinin iran hükümetinde tanıdığı vardır illa sen gideceğin zaman haber edersin roket sallamazlar 3 5 günAz kaldı GTA 6 çıkacak kasımda çöz bizim şu ps5leri
![]()
Rollenmedim kardeşim işim gereği gidiyorum ama şu sıra gidilmez gitmeyiz de ama gerçekten sana ps lazımsa batumdan sordurmadıysan batumdan da yardımcı olmaya çalışırız sana kendim Rizeliyim batuma girip çıkan çok arkadaşım var.
bayram hediyesi yeğenlerime alıcamBir kişi tek seferde 5 adet getiremez 5 adet için 5 kişi gitmesi lazım5 ps napacaksın
vay zengin xcorpit abim bana da albayram hediyesi yeğenlerime alıcam