Golf Piyasası ne kadar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan keskking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bilader siz ne cins adamlarsınız ben size ne diyorum siz bana ne diyorum, ben burda muhabbet sohbet olsun diye başlattım siz sağ eliniz ile sol kulağınızı tutuyosunuz, biri mk8 laf attığımı söylemiş biri bana çakal demiş, biri dizel diye sallamış bana. ben tanış olsun, birlik olsun diye burdayım, golf benim 5. arabam garajda duruyor pazardan pazara biniyiroum küçüklükten gelen golf sevdam olduğu için almıştım. Beni bozmaya veya laf sokmaya falan çalışmayın kötü kaba konuşmalarınızı ciddiye almıyorum. Saygınızı bozmayın

10 yıllık araca 2 milyon mu puhahahahahhahahhaha isterse araç dünyanın en dolu golfü olsun max 1.7 eder. binde bir biri alır onun için de çoook beklersiniz. golf 8.5 varken 7 almak nedir yav? sanki golf 7 mercedes bmw kalitesinde

Bilader siz ne cins adamlarsınız ben size ne diyorum siz bana ne diyorum, ben burda muhabbet sohbet olsun diye başlattım siz sağ eliniz ile sol kulağınızı tutuyosunuz, biri mk8 laf attığımı söylemiş biri bana çakal demiş, biri dizel diye sallamış bana. ben tanış olsun, birlik olsun diye burdayım, golf benim 5. arabam garajda duruyor pazardan pazara biniyiroum küçüklükten gelen golf sevdam olduğu için almıştım. Beni bozmaya veya laf sokmaya falan çalışmayın kötü kaba konuşmalarınızı ciddiye almıyorum. Saygınızı bozmay
Kardeş senin mesajlarını okuyan biri sende ki egoyu hemen farkeder ne yapalım 5. arabansa yani? bura hava atma yeri değil herkes sana kurulduysa biz değil sende birşeyler yanlıştır :)
:D:D kişi kendinden bilir işi
ben üstte dedimki kendi aracıma verdiğim paraya bile içim acıdı golf bu parayı asla haketmiyor Rabbim beni piyasayı yükselten sırf kendi malı diye bulunmaz hint kumaşı sanan biri olmaktan korusun. Biz değeri neyse onu verip onu isteriz piyasa şişirmek bizim işimiz değil siz gidin 5. aracınızı açık arttıyma ile dubaide falan satın hocam iyi şanslar:):)

Kardeş senin mesajlarını okuyan biri sende ki egoyu hemen farkeder ne yapalım 5. arabansa yani? bura hava atma yeri değil herkes sana kurulduysa biz değil sende birşeyler yanlıştır :)

ben üstte dedimki kendi aracıma verdiğim paraya bile içim acıdı golf bu parayı asla haketmiyor Rabbim beni piyasayı yükselten sırf kendi malı diye bulunmaz hint kumaşı sanan biri olmaktan korusun. Biz değeri neyse onu verip onu isteriz piyasa şişirmek bizim işimiz değil siz gidin 5. aracınızı açık arttıyma ile dubaide falan satın hocam iyi şanslar:):)
sevgili rhythm, aynı ligin topçusu değiliz. Dubaiye de sıksık gidiyorum merak etme, istersen hediyelik bişeyler getireyim sana. Dert etme sen

sevgili rhythm, aynı ligin topçusu değiliz. Dubaiye de sıksık gidiyorum merak etme, istersen hediyelik bişeyler getireyim sana. Dert etme sen
adamın başarı saydığı şeylere baksana dubai gitmek 🤣 🤣 🤣. dikkat et basına bomba dusmesin. uzatma daha cok bence

bana ps5 pro getirsene hocam sık sık gittiğin için yunanistanda pahalı
dm 'den tax free düşüp fiyatı söylersin hemen alıcam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri