Golf Piyasası ne kadar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan keskking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Araç dolu bir 7.5. Km ve temizlik de epey iyi. Fiyatlaması güç ama yüksek fiyatlı bir 7.5 olacağı aşikar. Fakat seneye öyle de böyle de 10 yaşına girecek bu araç.

Bu doluluğu, temizliği ve dizel özelliğini yüksek model emsal km araçlar baskılayacaktır.
Dizel düşük km temiz 7.5 arayanlara hitap edecek bir araç olduğu için alıcı kitlesi daralıyor.

Çok yüksek kmde olduğu gibi düşük kmde de satış dert.

abim yanlış anlama ben 1.0 araba binmem ve bence golf 9 veya 8bucuk piyasası 7 ve 7 bucuk gibi hareketli değil, hala 7 ve 7 bucuk revançta
7-7.5 a golü vw bayileri attı bence, life golfü 2m civarına satarak. bence bu yaz sonunda hakettiği fiyatlara gerileyecek. iyi fiyatlara alınan mk8.5 lerin ikinci ele gelmesiyle. özellikle dizelleri merak ediyorum.

Bende 8.5 var koltukta isiniyor direksiyonda isiniyor anahtarsiz giris calistirma hersey var otonom suruste var vede anemon mavisi sifir 2135e aldim simdi sen karar ver senin araban kac para Eder
Maşallah Allah kaza bela vermesin 1900 eder o zaman bilgi için teşekkür ederim, yanlış anlama 2100-2200 lerde golf almam ben :)

Yeni life golftte sanirim anahtar aramiyorsun. Bende sunu soylerim. Varsin koltuk isitmasin dsg yeni olsun, varsin harman kordon veya dyno olmasin serit takip sifir kokulu 0000km golf olsun derim.
Sifir golfte olup senin aracta eger ekletmediysen olmayan seylerde var. Neyse serbest piyasa . Aracinizin piyasasini bilmiyorum. 2 milyon yazin alacak birini bekleyin. Biri cikarmi. Zannetmiyorum. Ancak burasi Turkiye . Telefondan kimler kimler ayni sekilde dolandiriliyor belli degil. ( Yanlis anlamayin size dolandirici demek istemiyorum. Benim 13 yasindaki araca ben 1500 yazsam alan ciksa satarim . Hic dusunmem. 950 ye alan ciksa yine satarim. )Hayirli satislar dilerim . Satarsaniz kactan sattinizi buraya mutlaka yazin. Merak ediyorum kac tl ye satilacak.
Abicim, 1800e bugün alıcısını hazır ama şu sıra lazım satamam 1-2 ay sonra net sattığımda gelir yazarım hatta satış kağıdı ile birlikte :)

benim yazdıklarımı sonradan eklemeye kalk hocam bakalım ne fatura çıkacak sana :)
senin sonradan eklettiklerinin bir para değeri yok. Aracın yaşı önemli burda. Araç 9 10 yasında olduktan sonra yemişim sonradan eklettiklerini. Bir aracı alırken sonradan satmasını da düşünmek lazım. Ben 9 10 yasındaki bir golf 7 7.5 a düşük km de olsa o paraları vermem. O paralara çok daha güzel alternatifler varken.

boş olanı 2200 verip alacağıma dolu olsun modeli düşük olsun problem yok. 2200 vericem kışın koltuğum ısınmayacak :D 2200 vericem binerken cepte anahtar arıcam :D bunlar kıymetli opsiyonlar bir kere alışınca hep arıyosun
Golf life boş falan değil bu arada. Orta paket. Gayet yeterli dolulukta. Daha dolu dolu isteyen 2. El style Golf alsa yine aynı para zaten.

Anahtarsız giriş de var, koltuk ısıtma da var?? Siz hangi golfe bakıyorsunuz kendinizi kandırmayın

bir golf 8 kullanıcısı olarak söylüyorum. Golf 7 ve Golf 7.5 piyasası haddinden fazla şişik. 9 10 yasındaki arabalara gereksiz paralar isteniyor. Bu da golf 8 ve 8.5 piyasasınıda şişiriyor. Bizim insanımız gerçekten Allahtan korkmaz kuldan utanmaz olduğu için diyecek birşey yok. 1700 -1800 tl 9 10 yasında golf 7.5 a oparayı verende akıl yoktur.

Maşallah Allah kaza bela vermesin 1900 eder o zaman bilgi için teşekkür ederim, yanlış anlama 2100-2200 lerde golf almam ben :)
Sizin aracınızın 1900 ettiği yerde benim 2135e aldıgım golfun 2500 olması lazım hem golfe 2100 vermem deyip hemde kac bin km yapmış kaç yaşına gelmiş arabaya 1900 istemekte ne bileyim param cokk cope atmak yerine bu golfu alayım en azından millete hava atarım arabam 8-9 yaşında ama anahtarsız çalıstırmam var demek için kusura bakmada parayı kolay kazanacak biri lazım.Bide arabanız dizeldi dimi 80 tlden mazot almaya devam hocam :))

bir golf 8 kullanıcısı olarak söylüyorum. Golf 7 ve Golf 7.5 piyasası haddinden fazla şişik. 9 10 yasındaki arabalara gereksiz paralar isteniyor. Bu da golf 8 ve 8.5 piyasasınıda şişiriyor. Bizim insanımız gerçekten Allahtan korkmaz kuldan utanmaz olduğu için diyecek birşey yok. 1700 -1800 tl 9 10 yasında golf 7.5 a oparayı verende akıl yoktur.
Ben 2006 da ilk bilgisayarımı alırken içinde NFS underground 1 olmasaydı Golf hastalığım olmazdı. Golf 7 ye hayatta bu parayı vermezdim mesela. Aşk diye gözümüz kör olmuş 😀

Yeni her zaman yenidir. 10 yaşındaki arabayı alıpta benden önceki sayısını bilmediğim sahiplerinin kullanım şekillerini, yaptıklarını hayal ettikçe marşa basası gelmez insanın. Diğer tarafta 2 yıl garantili gayet yeterli dolulukta life paket varken kafamı bile çevirip bakmam o fiyata :) Ayrıca dizel mi kaldı yahu? Hakkınızda hayırlısı olsun herkesin malı kendine güzel.

Yeni her zaman yenidir. 10 yaşındaki arabayı alıpta benden önceki sayısını bilmediğim sahiplerinin kullanım şekillerini, yaptıklarını hayal ettikçe marşa basası gelmez insanın. Diğer tarafta 2 yıl garantili gayet yeterli dolulukta life paket varken kafamı bile çevirip bakmam o fiyata :) Ayrıca dizel mi kaldı yahu? Hakkınızda hayırlısı olsun herkesin malı kendine güzel.

40 yaşında biri
50 yaşında birini mi tercih eder
30 yaşında birini mi
fıkra bu kadar aklın yolu 1

2017 model, tungsten gri, 1.6 TDİ otomatik higline

hatasız boyasız tramersiz.
  • 68 bin de yetkili servis bakımlı
  • cam tavan
  • DYNAUDİO ses sistemi vw çıkışlı
  • hayalet gösterge
  • anahtarsız giriş çıkış/çalıştırma
  • koltuk ısıtma
  • antrasit tavan
  • logo kamera
  • içi bej ( sıfırdan beri kılıfla kullanılmış yeni çıkardım)
  • carplay
sarı site de benzeri yok , fiyatta karar veremeedim , sizce oluru nedir.
4 tane sıfır lastik aldım 2025 tarihli goodyear performans lasitği
Leonun en dolusuna mat paketine bakacan 200 lira fazlasını yazacan. Bugün 10 yasında dolu f30 lar 2.5m . Yaşa bakma

tamam bilader en akıllı sensin öte de takıl milletin malını kötüleme kendi işine bak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri