Golf 8.5 Life Paket İçin Sonradan Aldıklarım

10 yıldır 3D printer alıp almama konusunda kararsızım, henüz almadım ama arabaya yapılabilecek bir çok aksesuar fikrini değerlendirince daha cazip gelmeye başladı 😁
Benimki biraz da bahane arama gibi ama olsun 🤣
Hayatın her yönünde kullanılır çok güzel bir şey aslında. Benim düzgün PC olsa alacaklarımdan. Ama direk PC yok bizde almıyorum ondan

Bugün burada ilk mesajda gördükten sonra bende kol dayamanın içine böyle bir organizer parçanın kullanışlı olabileceğini düşündüm ve kendim araştırıp yabancı forumlarda bir kalıp bulup bastım. Şimdi üstüne ilave bir parça daha basıyorum. Yarın takıp bakacağım bakalım, bittiğinde fotoğrafları paylaşırım. Tek endişem çok takırtı tukurtu yaparsa oldu, ondada yanlara incecik bir sıcak silikon içini biraz bez bant yardımıyla izolasyon yaparım diye düşündüm. Kendi üretimim bir kaç aksesuar denemem daha olacak. Yeni konu ile kirlilik olmasın istedim, bir sorun olmazsa yaptıkça

Evet alttaki şarj pedi "saklama gözü eki" olarak geçiyor. Hocam sizin bu parçayı acilen aracınıza takmanız gerek siz olmuşsunuz:)

Hocam bugün siparişi verdim gidip teşekkür ederim tekrardan. Takmayı beceremezsem size sorarım artık :)

@tresspect hocam çakmaklığa hiç ihtiyacınız yok çünkü bizim ön konsoldaki 2 adet type c çıkışı 45w güç veriyor. bu çok ciddi bir güç. ben evde iphoneu 20w ile şarj ediyorum ama cihazım 30w civarı destekliyor. şarja taktıgımda baya hızlı şarj ediyor. geçen urus sahibi tanıdığımı bindirdim o bile aşırı hızlı şarj ediyormuş benim araba bile daha yavaş dedi.

@tresspect hocam çakmaklığa hiç ihtiyacınız yok çünkü bizim ön konsoldaki 2 adet type c çıkışı 45w güç veriyor. bu çok ciddi bir güç. ben evde iphoneu 20w ile şarj ediyorum ama cihazım 30w civarı destekliyor. şarja taktıgımda baya hızlı şarj ediyor. geçen urus sahibi tanıdığımı bindirdim o bile aşırı hızlı şarj ediyormuş benim araba bile daha yavaş dedi.
Çıkışların 45W olduğunu bilmiyordum. Bir araç içi port için gerçekten ciddi bir değer. Çakmaklığı golf 7'de kullanıyordum, golf 8.5'ta kablosuz alanına koyuyorum sıcaklığına göre ediyor:) Anker'i çıkış voltajının minimum dalgalanma ile veriyor olmasından dolayı tercih ediyorum.
Arka yolcu portlarının çıkışı kaç W acaba?

Çıkışların 45W olduğunu bilmiyordum. Bir araç içi port için gerçekten ciddi bir değer. Çakmaklığı golf 7'de kullanıyordum, golf 8.5'ta kablosuz alanına koyuyorum sıcaklığına göre ediyor:) Anker'i çıkış voltajının minimum dalgalanma ile veriyor olmasından dolayı tercih ediyorum.
Arka yolcu portlarının çıkışı kaç W acaba?
onlar da 45w. hatta şöyle bir bilgi de vereyim; kablosuz şarj gözünden sinyal arttırıcı var. aracın tepe anteni sayesinde baz istasyonundan gelen sinyali arttırıyor.

Selam hocam,

Çizdim bir şey aslında, üreteceğim dediğim parçaların başında o geliyor. Zaten arabaya baktığımda ilk aklıma gelen soru işareti o boşluktu muhtemelen basit bir çizim olduğundan çizimim olmuştur, yapmışımdır. 1-2 gün içinde Petg filament elime ulaştığında karbon detaylı bir görünüm ile basıp kelepçe ile takmayı deneyeceğim. Baskı olduysa kapalı bir makinada Abs veya Asa ile basmak iyi olabilir açık makinada benim basabileceğim ısı dayanımı en yüksek malzeme petg olacaktır. Kapalı makinası olan arkadaşlarımdan rica edip bastırırım sorun olmaz ama orada ısı dayanımı gerekip gerekmediğinide burada bir tartışmamız güzel olabilir. Sizce oraya motor sıcağı vurur mu? Veya yaz aylarında güney illerimizde oradaki parça güneş altında ne kadar bir ısı dayanımına ihtiyaç duyar?

Bu arada kol dayamanın üst parçasıda tamam.

Hocam merhabalar, emeğinize sağlık güzel gözüküyor. Arkadaşımda 3d printer var ondan ricacı olacağım bunun için dosyayı paylaşmanız mümkün mü?

hocam kablosuz şarj süper özellik bence. ben kullanıyorum bazen. golf 8.5lardaki hem soğutmalı hem de qi2 destekliyor sanırım şarj hızı baya yüksek
Telefonum da desteklemiyor da hadi destekledi diyelim.

Type c kablom hep arabaya takılı zaten. Orda duruyor hiç çıkarmıyorum. Kablosuz Android auto aşırı şarj yiyor. Bağlıyorum kabloylan hem şarj oluyor, hem Android auto şarj yemiyor. Daha iyi ses kalitesi ve ısınmaması da yanıma kâr kalıyor.

Tek eksisi biraz kablo karmaşası oluyor. Telefonu yolcu tarafının sol kısmında bı file cep var, telefonu oraya koyunca sorun kalmıyor. Zaten basıyorum mikrofona Google istediğimi arıyor, istediğime mesaj atıyor telefonla işim olmuyor.

Şahsen ısınma sorunu harbici çözülmeden kullanmam bu teknolojiyi. Öyle yalandan değil hakiki soğutma olması lazım. Zaten yavaş da şarj ediyor çok anlamı yok o yüzden
onlar da 45w. hatta şöyle bir bilgi de vereyim; kablosuz şarj gözünden sinyal arttırıcı var. aracın tepe anteni sayesinde baz istasyonundan gelen sinyali arttırıyor.
Bu sanki direk arabanın içinde vardı, bizim impression dahil diye hatırlıyorum. Yanlış mıyım?

Geri