Golf 8.5 Life Paket İçin Sonradan Aldıklarım

10 yıldır 3D printer alıp almama konusunda kararsızım, henüz almadım ama arabaya yapılabilecek bir çok aksesuar fikrini değerlendirince daha cazip gelmeye başladı 😁
Benimki biraz da bahane arama gibi ama olsun 🤣
Hayatın her yönünde kullanılır çok güzel bir şey aslında. Benim düzgün PC olsa alacaklarımdan. Ama direk PC yok bizde almıyorum ondan

Bugün burada ilk mesajda gördükten sonra bende kol dayamanın içine böyle bir organizer parçanın kullanışlı olabileceğini düşündüm ve kendim araştırıp yabancı forumlarda bir kalıp bulup bastım. Şimdi üstüne ilave bir parça daha basıyorum. Yarın takıp bakacağım bakalım, bittiğinde fotoğrafları paylaşırım. Tek endişem çok takırtı tukurtu yaparsa oldu, ondada yanlara incecik bir sıcak silikon içini biraz bez bant yardımıyla izolasyon yaparım diye düşündüm. Kendi üretimim bir kaç aksesuar denemem daha olacak. Yeni konu ile kirlilik olmasın istedim, bir sorun olmazsa yaptıkça

Evet alttaki şarj pedi "saklama gözü eki" olarak geçiyor. Hocam sizin bu parçayı acilen aracınıza takmanız gerek siz olmuşsunuz:)

Hocam bugün siparişi verdim gidip teşekkür ederim tekrardan. Takmayı beceremezsem size sorarım artık :)

Geri