Golf 8.5 Life Paket İçin Sonradan Aldıklarım

Bugün burada ilk mesajda gördükten sonra bende kol dayamanın içine böyle bir organizer parçanın kullanışlı olabileceğini düşündüm ve kendim araştırıp yabancı forumlarda bir kalıp bulup bastım. Şimdi üstüne ilave bir parça daha basıyorum. Yarın takıp bakacağım bakalım, bittiğinde fotoğrafları paylaşırım. Tek endişem çok takırtı tukurtu yaparsa oldu, ondada yanlara incecik bir sıcak silikon içini biraz bez bant yardımıyla izolasyon yaparım diye düşündüm. Kendi üretimim bir kaç aksesuar denemem daha olacak. Yeni konu ile kirlilik olmasın istedim, bir sorun olmazsa yaptıkça bu post altında paylaşırım.

1000077543.jpg1000077562.jpg1000077563.jpg
Aranan kan bulundu.. 3d printer ile basacağınız aksesuarlara talibim, bu kolçak içi olan aksesuarı almıştım zamanında yurtdışından. Anahtar koyunca tıkırtısı oluyor haricinde bi ses yok

Bugün burada ilk mesajda gördükten sonra bende kol dayamanın içine böyle bir organizer parçanın kullanışlı olabileceğini düşündüm ve kendim araştırıp yabancı forumlarda bir kalıp bulup bastım. Şimdi üstüne ilave bir parça daha basıyorum. Yarın takıp bakacağım bakalım, bittiğinde fotoğrafları paylaşırım. Tek endişem çok takırtı tukurtu yaparsa oldu, ondada yanlara incecik bir sıcak silikon içini biraz bez bant yardımıyla izolasyon yaparım diye düşündüm. Kendi üretimim bir kaç aksesuar denemem daha olacak. Yeni konu ile kirlilik olmasın istedim, bir sorun olmazsa yaptıkça bu post altında paylaşırım.

1000077543.jpg1000077562.jpg1000077563.jpg

Hocam, 8.5 kasa için ön ızgaradaki açıklıklar adına bir çözüm üretebilir miyiz?

Parça parça olacak şekilde tasarlanabilir. Örneğin sol tarafta 6, sağ tarafta 6 olmak üzere toplamda 12 adet petek için ayrı ayrı oturacak parçalar yapılabilir.

Her bir peteğe takılabilen bir parça olursa, arkasına da sineklik tarzı bir malzeme yerleştirilebilir. Böylece hem bu bölge korunmuş olur hem de estetik olarak güzel bir görünüm sağlar.

Bunu yapsan forumdaki 8.5 kullanıcılarının %70 i Yanılmıyorsam alır

Ben 2 set alırım ilk siparişi veriyim hatta 😀

Ekli dosyalar

• IMG_2403.jpeg
    IMG_2403.jpeg
    241.1 KB · Görüntüleme: 4
  • IMG_2404.jpeg
    IMG_2404.jpeg
    213.8 KB · Görüntüleme: 4
Hocam, 8.5 kasa için ön ızgaradaki açıklıklar adına bir çözüm üretebilir miyiz?

Parça parça olacak şekilde tasarlanabilir. Örneğin sol tarafta 6, sağ tarafta 6 olmak üzere toplamda 12 adet petek için ayrı ayrı oturacak parçalar yapılabilir.

Her bir peteğe takılabilen bir parça olursa, arkasına da sineklik tarzı bir malzeme yerleştirilebilir. Böylece hem bu bölge korunmuş olur hem de estetik olarak güzel bir görünüm sağlar.

Bunu yapsan forumdaki 8.5 kullanıcılarının %70 i Yanılmıyorsam alır

Ben 2 set alırım ilk siparişi veriyim hatta 😀
ikinci sipariş benden ama montajı nası olcak o konuyu çözebilirsem 😁
Şaka bir yana 3D printer ile çok iyi aksesuarlar üretiyorlar.. şu 5-6k arasına olan şarj kısmındaki aparat mesela 3D basılır maliyet 20-30’da birine düşer muhtemelen

ikinci sipariş benden ama montajı nası olcak o konuyu çözebilirsem 😁
Şaka bir yana 3D printer ile çok iyi aksesuarlar üretiyorlar.. şu 5-6k arasına olan şarj kısmındaki aparat mesela 3D basılır maliyet 20-30’da birine düşer muhtemelen

Montajı tak-çıkar olacak şekilde düşünüyorum.
Arka tarafında tırnaklar olacak ve çıt çıt şeklinde yerine oturacak üstad.
Bu makinede bunu yapabilir bence.
Eğer ‘ben yaparım’ derse zaten tarifini detaylı şekilde anlatırım.
Dediğim şekilde yapılırsa hem estetik olarak hem de kullanım açısından gerçekten çok güzel bir çözüm olacak.
Dünyada ilk olucak @Bjenige
Yok hiç biryerde
Çinli 5 üreticiye yazdım mail attım cevap bile vermediler.

Geri