Golf 8.5 Life Paket İçin Sonradan Aldıklarım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Erkan3288
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

teşekkürler hocam cevabınız için
çocuk aksesuarları hariç diğerlerini ekledim ben de birkaç ek aksesuar da ben aldım ulaştığında yorumlarım burada şarj bölmesinin kapaklı aksesuarı için almanyadan sipariş edildi 1 -1.5 aylık bir süre verdiler o aksesuar için 2 kod mevcut 5H1864571 ZNX olan ürün mat siyah life paket ile uyumlu 5H1864571A ADQ ise style paketle uyumlu parlak siyah kaplamalı baya araştırdım bu parçaları diğer parça ve klips kodları ortak :D:D

rica ederim. şimdiden güle güle kullanmanızı dilerim. evet doğru biri piyano black detaylı diğer mat life için görsel uyumu sağlamak için mat olanı vermek lazım. (listede zaten mat olanın kodunu vermiştim) ancak bununla birlikte alt pedinide sipariş vermişsinizdir umarım.

rica ederim. şimdiden güle güle kullanmanızı dilerim. evet doğru biri piyano black detaylı diğer mat life için görsel uyumu sağlamak için mat olanı vermek lazım. (listede zaten mat olanın kodunu vermiştim) ancak bununla birlikte alt pedinide sipariş vermişsinizdir umarım.
evet hocam
5H1864571 ZNX kapak
5H1863330B 9B9 pedi
5N0867190 4 adet klips siparişi verdim hocam
geldiğinde tarif ettiğiniz şekilde montaj yapacağım

farklı bir ürün mü sipariş etmemiz gerekiyor hocam ben sadece türkçe değil alman kaynaklı birkaç siteden de kontrol ettiğimde bu kodlu ürünlerin doğru ve uyumlu olduğunu paket şeklinde satıldığını gördüm

farklı bir ürün mü sipariş etmemiz gerekiyor hocam ben sadece türkçe değil alman kaynaklı birkaç siteden de kontrol ettiğimde bu kodlu ürünlerin doğru ve uyumlu olduğunu paket şeklinde satıldığını gördüm
tamam üstad yukarıda kodlarını yazdığınız ürünler yeterli ilk yazınızda tek ürün kodu yazınca ben yanlış anlamışım.

Orijinal paspas takımını tavsiye eder misiniz? Sahler şu an 1700, orijinal 5-6k civarı sanırım. Aradaki farka değer mi sizce

Orijinal paspas takımını tavsiye eder misiniz? Sahler şu an 1700, orijinal 5-6k civarı sanırım. Aradaki farka değer mi sizce

Ben orjinal aldım.

Sahler aldım iade ettim. Sağ ön koltukta koltuk altındaki kısımda tam oturmuyordu hafif yamukluk var. Önemli bir şey degil ama ben takılıyorum böyle şeylere.

Fiyat farkına değer mi ?

Değmez hocam, aradaki fiyat farkıyla iki set daha paspas alınır ama ben biraz orjinalciyim. Paspastaki Golf yazısını görünce keyfim yerine geliyor :)

Son düzenleme:
Mk8 sahipleri için güzel bir konu olmuş. Emeğinize sağlık👍

Maddi olarak ederinden çok fazla bence, ama hissiyatını seviyorum. Tavsiye ederim.

Evet alttaki şarj pedi "saklama gözü eki" olarak geçiyor. Hocam sizin bu parçayı acilen aracınıza takmanız gerek siz olmuşsunuz:)

Hocam tekrardan teşekkür ederim taktım bugün parçaları. Size bir şey soracağım. Aracı ileride satacak olursam ben bu parçayı sökerim ama bunu nasıl sökecegiz :)

Kuvvetli çekmemiz lazım heralde ama parça kırılır diye de korktum çıkarmayı deneyeyim diyordum ama vazgeçtim.

Bu arada en üste alınca sabit duruyor biraz bırakınca kendi kendine aşağı iniyor baya beğendim.
20260404_130013.jpg20260404_130026.jpg

Hocam tekrardan teşekkür ederim taktım bugün parçaları. Size bir şey soracağım. Aracı ileride satacak olursam ben bu parçayı sökerim ama bunu nasıl sökecegiz :)

Kuvvetli çekmemiz lazım heralde ama parça kırılır diye de korktum çıkarmayı deneyeyim diyordum ama vazgeçtim.

Bu arada en üste alınca sabit duruyor biraz bırakınca kendi kendine aşağı iniyor baya beğendim.
20260404_130013.jpg20260404_130026.jpg
ho hocam takmak zorladı mı? ancak kablosuz şarj soğutmasını iptal etmişsiniz değer mi

ho hocam takmak zorladı mı? ancak kablosuz şarj soğutmasını iptal etmişsiniz değer mi
Takması gerçekten çok kolay hocam. Klipsleri takıyorsunuz sonra bu parçayı oraya bastırıyorsunuz klipslerin içine tak oturuyor çıkıntılar.

Hocam valla soğutmanın bir önemi olduğuna zerre inanmıyorum. İnanmıyorum derken bu araçtaki sogutmanın pek efektif olduguna demek istedim, yoksa makina mühendisiyim ben de, ısıyı bertaraf etmek için soğutmanın önemini farkındayım.

Orada, hava kanalı olduğunu dahi sizden öğrendim. Telefon kablosuz şarjda ısınıyordu benim zaten.

Evde magsafe standım var, soğutma yok. Elimde aynı ısıyı hissediyorum araçtakiyle. Tabi ben Apple kullanmıyorum pil sağlığı muhabbeti yok bende.

Ama bence şöyle değer; şekil olarak baya iyi durdu hocam, fotoda belli oluyor mu bilmiyorum ama.

Bir de şöyle bir şey var, pil sağlığı için ben yine takılmam çünkü ben her sene telefonu değiştiriyorum. 15 Pro Max, 16 Pro, S23 Ultra, S24 Ultra, S25 Ultra kullandım (biraz hastalık bu bende :))

Şimdi 6-7 aydır Samsung Z Fold 7 kullanıyorum, yazın Fold 8 çıkınca ona geçeceğim.

Her sene değiştirdiğim için pil sağlığı bir senede ne kadar düşmüş çok takılmıyorum bu sebeple. Senelik değiştirincedeğer kaybında pek etkisi olmuyor.

Laser termometre var, evdeki ile sıcaklığı bir ara karşılaştırırım.

Son düzenleme:
Soğutma dediğin aradaki kanallar değil mi? Ekstra bi soğutma sistemi gibi bi olay yok diye sanıyorum çünkü temizlemek için pedi çıkardığımda altta sadece kablosuz şarj eden sistem var gibi görünüyordu

Soğutma dediğin aradaki kanallar değil mi? Ekstra bi soğutma sistemi gibi bi olay yok diye sanıyorum çünkü temizlemek için pedi çıkardığımda altta sadece kablosuz şarj eden sistem var gibi görünüyordu

Hocam, soğutmadan kasıt, fotoğrafta gördüğünüz o üç tane hava kanalı yani orada açıklık yapmışlar ama ben ekstra bir hava üfleyip üflemediğini hâlâ emin değilim.

Denemek lazım. Mesela içeride klimayı ısıtma modunda çalıştırırken oraya soğuk hava üflüyor mu gerçekten yoksa o kısımları sadece içerideki havayla temas eden yüzeyi alanını artırmak için mi yapmışlar?

Sonuçta telefonu koyunca altta bir boşluk oluşacak ince, oradan hava ile temas eden yüzey alanını artırmış oluyorlar. Bu da soğutmaya tabii ki pozitif etkisi eder ancak eğer oraya soğuk havayı vermiyorsa, daha doğrusu teknik konuşursam zorlanmış taşınım yaptırmıyorsa pek bir anlamı yok.

Ben etkisinin çok ciddi olduğunu sanmıyorum eğer yaz kış oraya gerçekten bir soğuk hava vermiyorsa.

20260404_134213.jpg

Son düzenleme:

Hocam, soğutmadan kasıt, fotoğrafta gördüğünüz o üç tane hava kanalı yani orada açıklık yapmışlar ama ben ekstra bir hava üfleyip üflemediğini hâlâ emin değilim.

Denemek lazım. Mesela içeride klimayı ısıtma modunda çalıştırırken oraya soğuk hava üflüyor mu gerçekten yoksa o kısımları sadece içerideki havayla temas eden yüzeyi alanını artırmak için mi yapmışlar?

Sonuçta telefonu koyunca altta bir boşluk oluşacak ince, oradan hava ile temas eden yüzey alanını artırmış oluyorlar. Bu da soğutmaya tabii ki pozitif etkisi eder ancak eğer oraya soğuk havayı vermiyorsa, daha doğrusu teknik konuşursam zorlanmış taşınım yaptırmıyorsa pek bir anlamı yok.

Ben etkisinin ben çok ciddi olduğunu sanmıyorum eğer yaz kış oraya gerçekten bir soğuk hava vermiyorsa.

20260404_134213.jpg
Ben bir kere kullandım kablosuz şarjı ve ciddi anlamda ısındı telefon, bence soğuk hava üflemiyor - eğer üflüyorsa da yetersiz :D

Geri