Golf 8.5 Life Paket İçin Sonradan Aldıklarım

teşekkürler hocam cevabınız için
çocuk aksesuarları hariç diğerlerini ekledim ben de birkaç ek aksesuar da ben aldım ulaştığında yorumlarım burada şarj bölmesinin kapaklı aksesuarı için almanyadan sipariş edildi 1 -1.5 aylık bir süre verdiler o aksesuar için 2 kod mevcut 5H1864571 ZNX olan ürün mat siyah life paket ile uyumlu 5H1864571A ADQ ise style paketle uyumlu parlak siyah kaplamalı baya araştırdım bu parçaları diğer parça ve klips kodları ortak :D:D

rica ederim. şimdiden güle güle kullanmanızı dilerim. evet doğru biri piyano black detaylı diğer mat life için görsel uyumu sağlamak için mat olanı vermek lazım. (listede zaten mat olanın kodunu vermiştim) ancak bununla birlikte alt pedinide sipariş vermişsinizdir umarım.

rica ederim. şimdiden güle güle kullanmanızı dilerim. evet doğru biri piyano black detaylı diğer mat life için görsel uyumu sağlamak için mat olanı vermek lazım. (listede zaten mat olanın kodunu vermiştim) ancak bununla birlikte alt pedinide sipariş vermişsinizdir umarım.
evet hocam
5H1864571 ZNX kapak
5H1863330B 9B9 pedi
5N0867190 4 adet klips siparişi verdim hocam
geldiğinde tarif ettiğiniz şekilde montaj yapacağım

farklı bir ürün mü sipariş etmemiz gerekiyor hocam ben sadece türkçe değil alman kaynaklı birkaç siteden de kontrol ettiğimde bu kodlu ürünlerin doğru ve uyumlu olduğunu paket şeklinde satıldığını gördüm

farklı bir ürün mü sipariş etmemiz gerekiyor hocam ben sadece türkçe değil alman kaynaklı birkaç siteden de kontrol ettiğimde bu kodlu ürünlerin doğru ve uyumlu olduğunu paket şeklinde satıldığını gördüm
tamam üstad yukarıda kodlarını yazdığınız ürünler yeterli ilk yazınızda tek ürün kodu yazınca ben yanlış anlamışım.

Geri