1.5 Etsi Yoğun Trafik Sonrası Motordan Gelen Ses

Var hocam. Bana da oldu, hatta konunun ilk sayfasında başıma gelenleri anlatmıştım.
O zaman farketmiyor otomatik manuel

Hava filtresi ise sorun zaten farklı olmaz iki araçta. Ya şansa bağlı ya da aşırı trafikte oluyor. Ben aşırı trafiğe girmedim hiç, şehrimde aşırı trafik yok çünkü

Daha önce geldiğimde aracı bırakmam gerektiği için işlem yaptırmadım sonra gelirim diye. Bugün tekrar geldim aracı bırakıyorum 3-4 gün kalacakmış sorunun krank keçesi olduğunu düşünüyorlar ve bu parça daha önce değiştirilmiş başka bu tarz gelenlerde. Şimdi süreç olarak Almanya’ya bildirim vs ve parça değişim onayı detayları. Tabi bu şimdilik tahmin yorum. Aracı önümüzdeki hafta aldığımda tekrar bildireceğim. Sorunu yaşayanlar bence kesinlikle gelsin ve bildirsin. Ayrıca daha önce uzay ve esenyurtta yaptıranların yaptığı genişletme işleminin sağlıklı olmadığını daha önce T-Roc’larda başka problemler yarattığını belirttiler.
Arkadaşlar tekrardan selam, öncelikle sizi gereksiz gerdiğim için özür dilemek istiyorum. Görevli arkadaş sağolsun beni de alt üst etti ama krank keçesiyle ilgili değildi zaten ama o öyle dediğinde bende yorumlarınızla birlikte baya tedirgin oldum. Neyse ki böyle bir şey değildi ve şimdi aradılar ve işlemin hepiniz bahsettiği hava hattındaki çıkışında olan daralma mevzusuymuş. Çözmüşler çok şükür bugün. Bazı arkadaşlar 3-4 gün neden araç kalsın demişler, ben cumartesi aracı bırakmıştım ondan kaynaklı araya pazar girdiği için uzadı işlem. Neyse ki sorunumuz aynı ve çözümümüz aynı.

Arkadaşlar tekrardan selam, öncelikle sizi gereksiz gerdiğim için özür dilemek istiyorum. Görevli arkadaş sağolsun beni de alt üst etti ama krank keçesiyle ilgili değildi zaten ama o öyle dediğinde bende yorumlarınızla birlikte baya tedirgin oldum. Neyse ki böyle bir şey değildi ve şimdi aradılar ve işlemin hepiniz bahsettiği hava hattındaki çıkışında olan daralma mevzusuymuş. Çözmüşler çok şükür bugün. Bazı arkadaşlar 3-4 gün neden araç kalsın demişler, ben cumartesi aracı bırakmıştım ondan kaynaklı araya pazar girdiği için uzadı işlem. Neyse ki sorunumuz aynı ve çözümümüz aynı.

Ah aahhh kızıyorum bu servistekilere…

Sevindim sorun çözüldüğüne…

Bu başımıza gelen olay herkeste var ve artık resmileşmiş bütün servislerin benimsediği olay…

Umarım ileriki zamanlarda hava filtresi kazanları değişir yada yeni araçlarda değiştirirler hatta 2027 model piyasaya sürüldüğü zaman hemen parça koduna bakmak lazım…

Geçmiş olsun…

Size yardımcı olması adına çektiğim videoları ses desibellerini de yükselterek birleştirdim buraya ekliyorum. Ses buydu.

sorunun çözülmesine sevindim. hangi servise gitmiştiniz?

Bu başımıza gelen olay herkeste var ve artık resmileşmiş bütün servislerin benimsediği olay…

Umarım ileriki zamanlarda hava filtresi kazanları değişir yada yeni araçlarda değiştirirler hatta 2027 model piyasaya sürüldüğü zaman hemen parça koduna bakmak lazım…

Geçmiş olsun…
Evet servistekilerin tahmin ve yorumları gerçekten yıpratıcı olabiliyor akşam ne yediğimi ne içtiğimi bilmiyorum stresten :D

Teşekkür ederim.
sorunun çözülmesine sevindim. hangi servise gitmiştiniz?
Sağolun. Doğuş Maslak.

bu sorun sadece ses kaynaklı herhangi bir sorun olmaz demişti değil mi uzaydaki ustamız?
@calik @metinkar

Evet servistekilerin tahmin ve yorumları gerçekten yıpratıcı olabiliyor akşam ne yediğimi ne içtiğimi bilmiyorum stresten :D

Teşekkür ederim.

Sağolun. Doğuş Maslak.

forumun güzelliği işte…
buradaki bilgileri kimse hiç bir yerde bulamaz…
paylaşımlar çok önemli bir çok şey de bilgi sahibi oluyoruz…
hiç bir şey bilmeyen bir servise bu yaşananları anlatıp videoları bile seyrettirirsek iyi bir usta anlar zaten…

forumun güzelliği işte…
buradaki bilgileri kimse hiç bir yerde bulamaz…
paylaşımlar çok önemli bir çok şey de bilgi sahibi oluyoruz…
hiç bir şey bilmeyen bir servise bu yaşananları anlatıp videoları bile seyrettirirsek iyi bir usta anlar zaten…
bizim bursadaki arca ya bu durumu söylesem yok öyle bir şey derler %99.99. adamlara golf forumumuz var cok aktif falan diyorum, bize forumdakilerle gelmeyin ordakilerin çoğu yalan yanlış abartma falan diyorlar 🤣

bu sorun sadece ses kaynaklı herhangi bir sorun olmaz demişti değil mi uzaydaki ustamız?
@calik @metinkar

Usta sorun var çözümü basit dedi halleti zaten…
Araba nefes alamıyor du can çekişiyordu bana göre, o ses çok rahatsız edici, araç sahibi olarak ben o sesi duyunca çıldırıyordum, sıfır araç, aslında sorunu olan servislere gitmeli kayıt altına alınması önemli bence…

Sıcak motorda daha çok kendini belli ediyor.

Hortumu çıkarıp parmak ile ağzını kapattığınızda ses yapıyor ise o zaman büyütülmesi gerekebilir diyor Cahit Bey.

VW ye bilgi veriyorlarmış olay ve çözümüyle ilgili olarak.

Bir geri çağırma yok henüz.

Ses gelmedikten sonra durup dururken deliği büyütmek için acele etmeye gerek yok. Ben şu anda bekleyeceğim.
bu konu için ciddi araştırma yaptım alper hocamında dediği şekilde
2 farklı kişiyle konuştum biri almanyada diğeri türkiyede
Hortum sökülüp,
Parmağınızla ağzı kapatıldığında ses değişiyor veya kesiliyorsa,
bu durum sorunun vakum hattı/emme sistemi kaynaklı olabileceğine işaret eder. sonucuna vardılar
yani delik büyütme işlemi yapanlar bence sorunu çözmüştür

Geçmiş olsun…
Dedim abi zaten vallahi olamaz krank yani
Servis evcilik oynuyor diye
Sorunu yaşayanlar zaten zamanında çözdü arkasına yaslandı

bizim bursadaki arca ya bu durumu söylesem yok öyle bir şey derler %99.99. adamlara golf forumumuz var cok aktif falan diyorum, bize forumdakilerle gelmeyin ordakilerin çoğu yalan yanlış abartma falan diyorlar 🤣

Sorunun olur ise sabah çık gel Bursa dan…
08.00 da servis açılıyor 08.30 da içeri alınıyor 09.00 da da yola çıkıp gidersin yani…

Denizdeydim krank denildi forumda pılımı pırtımı topladım eve geçtim
Araştırmaya geçtim sordum soruşturdum krank krank bi rüyama girmedi krank yani olmaz olamaz kime soruyosam neyseki sorun belli artık

Geri