- İsim
- Onur
- Araç
- Golf 8,5 + Porsche 911
Olmayacak hocam zatenUzay Oto bunu doğrulamadı. Krank keçesi ile ilgili bir bilgilendirme olmamış.
Bakalım ne çıkacak.
Keçe bu sesi yapamaz
Olmayacak hocam zatenUzay Oto bunu doğrulamadı. Krank keçesi ile ilgili bir bilgilendirme olmamış.
Bakalım ne çıkacak.
Sorun otomatik viteslerde mi mevcut sadeceBu arızadan dolayı gelenleri bütün servisler biliyor alamanyaya bildirmişlerdir herhalde sisteme girince görmeleri lazım, krank işin içine girerse herkes motoru eline alır , vw herhalde değişim der tamir der bizde gider mahkemeye ayıplı mal sattılar deriz, kendileri söyledi para iadesi deriz![]()
1. Sorunu çözen servisBence de, sana yaptıkları işlem sorunu çözüyor. Konu niye böyle saçma bı hale geldi anlamıyorum. Krank keçesi olsa vw bomboş oturur mu zaten herkesi geri çağırır
Aynen bunu söyleyip 4 gün araç kalıcak o şu bu siyen kişi içinde zaten şikayet ederimBen arkadaşın yerinde olsam randevu almadan Uzay oto Cahit beye gider özel görüşme yapıp videoyu dinletirim, zaten dinledikten sonra hemen kontrol edip ona neyin arızalı olduğunu gösterin eğer tabi aynı sorun ise… değil ise onuda tespit eder sonra istediği yerde yaptırır…
Aynen bunu söyleyip 4 gün araç kalıcak o şu bu siyen kişi içinde zaten şikayet ederim
Abi daha bugün fatihten maltepeye gittim bir buçuk saat sıkışık trafikte. Garaja girerken huydur tüm camları açarım bir sesi dinlerim. Daha hiç bu şekilde bir ses duymadım 1.5 Impression aracımda. Sorunu yaşayan herkes eTSI sanıyorum?Sorun otomatik viteslerde mi mevcut sadece
@figo senin araç 30.000 i geçti manuel böyle bir ses varmı
Bende de durum aynıAbi daha bugün fatihten maltepeye gittim bir buçuk saat sıkışık trafikte. Garaja girerken huydur tüm camları açarım bir sesi dinlerim. Daha hiç bu şekilde bir ses duymadım 1.5 Impression aracımda. Sorunu yaşayan herkes eTSI sanıyorum?
Bende impression bendede yokBende de durum aynı
Forumda impression olup da bu sorunu yaşayan var mı?
Feyyaz teşekkür ettim cevap için bendede yok impression bakalımAbi daha bugün fatihten maltepeye gittim bir buçuk saat sıkışık trafikte. Garaja girerken huydur tüm camları açarım bir sesi dinlerim. Daha hiç bu şekilde bir ses duymadım 1.5 Impression aracımda. Sorunu yaşayan herkes eTSI sanıyorum?
Manuel vites ile otomatik vitesin tasarımı aynı mı 8.5 içinetsi ile alakası yok.