1.5 Etsi Yoğun Trafik Sonrası Motordan Gelen Ses

bu konu için ciddi araştırma yaptım alper hocamında dediği şekilde
2 farklı kişiyle konuştum biri almanyada diğeri türkiyede
Hortum sökülüp,
Parmağınızla ağzı kapatıldığında ses değişiyor veya kesiliyorsa,
bu durum sorunun vakum hattı/emme sistemi kaynaklı olabileceğine işaret eder. sonucuna vardılar
yani delik büyütme işlemi yapanlar bence sorunu çözmüştür

Dedim abi zaten vallahi olamaz krank yani
Servis evcilik oynuyor diye
Sorunu yaşayanlar zaten zamanında çözdü arkasına yaslandı

Zaten delik büyütme o kocaman bir şey değil ki 2mm ve herşey yoluna giriyor ve bunu yetkili servis yapıyor…

bizim bursadaki arca ya bu durumu söylesem yok öyle bir şey derler %99.99. adamlara golf forumumuz var cok aktif falan diyorum, bize forumdakilerle gelmeyin ordakilerin çoğu yalan yanlış abartma falan diyorlar 🤣
Aynen aynı cümleleri Ankara bayisinden de duymuştum :D

Arkadaşlar tekrardan selam, öncelikle sizi gereksiz gerdiğim için özür dilemek istiyorum. Görevli arkadaş sağolsun beni de alt üst etti ama krank keçesiyle ilgili değildi zaten ama o öyle dediğinde bende yorumlarınızla birlikte baya tedirgin oldum. Neyse ki böyle bir şey değildi ve şimdi aradılar ve işlemin hepiniz bahsettiği hava hattındaki çıkışında olan daralma mevzusuymuş. Çözmüşler çok şükür bugün. Bazı arkadaşlar 3-4 gün neden araç kalsın demişler, ben cumartesi aracı bırakmıştım ondan kaynaklı araya pazar girdiği için uzadı işlem. Neyse ki sorunumuz aynı ve çözümümüz aynı.
size verilen servis formuna ve kendilerinde kalan detaylı formda bu işlem için ne yazıyorlar hocam?

bu sorun sadece ses kaynaklı herhangi bir sorun olmaz demişti değil mi uzaydaki ustamız?
@calik @metinkar
VAG nin şimdilik önerdiği kontrol ve yöntem bu dedi Cahit Bey.

Parça üzerinde çalışılıyor ama henüz bir düzeltme gelmedi VAG tarafından diye biliyorum.

Ben bugün teslim aldım aracı. 9000 km de kontrol edildi henüz ses veya alternatör ile ilgili bir sorun görmemişler.

Denizdeydim krank denildi forumda pılımı pırtımı topladım eve geçtim
Araştırmaya geçtim sordum soruşturdum krank krank bi rüyama girmedi krank yani olmaz olamaz kime soruyosam neyseki sorun belli artık

Sen yine iyisin ustad

Sabah okudum acele ile pijamalarim ile direk ciktim evden servise dogru

Sonra aklima geldi benim araba golf 8.5 degil diye :) geri dondum servisin kapisindan :)

Geri