1.5 Etsi Yoğun Trafik Sonrası Motordan Gelen Ses

süper abi. naptılar şimdi tam olarak
Abi tam olarak ne gibi işlem yaptılar?
Abi bu işlemi bizim gerçekleştirme imkanımız var mı?
Diğer arkadaşlar da sorduğu için açıkçası merak ediyoruz.

Mevzu şu hava filtre kazanı içindeki 2mm lik deliği test ettikleri genişlikte __mm büyütüyorlar…

Evet bu işlemi biz rahatlıkla yapabiliriz fakat ben olsam servise giderim çünkü bütün Mk8.5 larda bu var lakin insanlar bizim gibi aracını dinlemediği için farkında değil…

Neden servis; bu şikayet üzerine kayıt açmaları ve video eklemeleri büyük ihtimal hava filtre kazanlarının değişimi için belki Mk8.5 larda belkide Mk9 da değiştirilerek satışa sunulacak bilemiyorum…

Özellikle istanbulda ki arkadaşlar bir video ile kesinlikle VW Uzay gidip işlem yaptırmalı…

Mevzu şu hava filtre kazanı içindeki 2mm lik deliği test ettikleri genişlikte __mm büyütüyorlar…

Evet bu işlemi biz rahatlıkla yapabiliriz fakat ben olsam servise giderim çünkü bütün Mk8.5 larda bu var lakin insanlar bizim gibi aracını dinlemediği için farkında değil…

Neden servis; bu şikayet üzerine kayıt açmaları ve video eklemeleri büyük ihtimal hava filtre kazanlarının değişimi için belki Mk8.5 larda belkide Mk9 da değiştirilerek satışa sunulacak bilemiyorum…

Özellikle istanbulda ki arkadaşlar bir video ile kesinlikle VW Uzay gidip işlem yaptırmalı…

sorunun çözülmesi çok sevindirici
sorunun nokta atışı bulunmasıda çok iyi 🧿

uzaya helal olsun. bizim bursa arcaya gitsek o ne derler

116 lık ile 150 likte farklı mı o kısım?

Sıkışık trafiğe pek girdiğim söylenemez. Araç içinden de bu ses duyuluyor mu?
Bazen araç dışından kısa süreli ses duyuyordum da bu ses miydi Akf valfi sesi miydi ayırt edemedim.

Sıkışık trafiğe pek girdiğim söylenemez. Araç içinden de bu ses duyuluyor mu?
Bazen araç dışından kısa süreli ses duyuyordum da bu ses miydi Akf valfi sesi miydi ayırt edemedim.
senin motorun evo 2 mi? motorunun fotosunu atar mısın

gördüm önceki postunda dxdb motor seninki. obdeleven de yazar baksana ordan

İlerde servis aksiyonu vs olursa epey bir kuyruk olur yetkili servislerde

bunlar ne zaman düzeltme yaptılar ki bir cacık olmaz
2010 lu zamanlarda olurdu da artık yapıyorlar mı bilemiyorum. Bunu sorun görürseler yaparlar yapmaları lazım. Bu sorun DPC motorda da vardır diye düşünüyorum ama onun borusu ufaktan farklı, genişlik kısmını bilemeyeceğim.

Geri