1.5 Etsi Yoğun Trafik Sonrası Motordan Gelen Ses

Rica ederim ne demek. Benim aracımda başka bir sorun daha vardı o yüzden süre olarak pek net cevap veremem ama çok kısa sürer bu işlem diye tahmin ediyorum. Sadece hava filtre kutusundaki deliği birazcık büyütecekler.

İstanbuldayım hocam, ben piyalepaşa uzay otoda yaptırmıştım işlemi. Aracı teslim ederken ustabaşı Cahit beyle görüşürseniz yardımcı olacaktır. Hava filtre kutusundan motora giden hava hattının çıkışını birazcık büyüttüklerini söylemişlerdi. O günden beri böyle bir ses ile karşılaşmadım.

Üstadım teşekkür ederim Allah razı olsun…
Nokta Atışı oldu…

Rica ederim ne demek. Benim aracımda başka bir sorun daha vardı o yüzden süre olarak pek net cevap veremem ama çok kısa sürer bu işlem diye tahmin ediyorum. Sadece hava filtre kutusundaki deliği birazcık büyütecekler.

İstanbuldayım hocam, ben piyalepaşa uzay otoda yaptırmıştım işlemi. Aracı teslim ederken ustabaşı Cahit beyle görüşürseniz yardımcı olacaktır. Hava filtre kutusundan motora giden hava hattının çıkışını birazcık büyüttüklerini söylemişlerdi. O günden beri böyle bir ses ile karşılaşmadım.
Uzay Oto - Formen Cahit Bey de çözebilirsiniz evet.

Madem sorun var, fabrika ilgili parçayı revize neden etmiyor ki

bu işlemi tüm 8,5 kullanıcıları yapmak zorunda gibi geldi bana ?

Kesinlikle herkesin götürüp yaptırması lazım muhtemelen kimse dur kalka fazla girmiyor girmediği için de bu sesi duymuyorlar tedbir almak lazım…

Madem sorun var, fabrika ilgili parçayı revize neden etmiyor ki

İşte kimse arabasını götürmediği için olayın büyüklüğünü düşünmüyorlar veya düşünmek istemiyorlar olay basit bunu yapmaları lazım ama işte herkesin götürmesi lazım…

Kesinlikle herkesin götürüp yaptırması lazım muhtemelen kimse dur kalka fazla girmiyor girmediği için de bu sesi duymuyorlar tedbir almak lazım…
Hocam ne kadar süre dur kalkta oldu sende. Ben pek trafik saatinde arabayla çıkmam bilmiyorum o yüzden. Trafik varken hep bisikletle çıkarım

Vw nim uygulamasındaki gönüllü çağırmadan yapabilirler aslında

bu işlemi tüm 8,5 kullanıcıları yapmak zorunda gibi geldi bana ?
Ses ne kadar rahatsız edici bende olmadığı için bilemiyorum. Sadece ses ve fonksiyonel bir etkisi yok ise bunun için servise gitmezdim herhalde. Ama çok rahatsız edici ise o zaman tabii gidilebilir.

Ses ne kadar rahatsız edici bende olmadığı için bilemiyorum. Sadece ses ve fonksiyonel bir etkisi yok ise bunun için servise gitmezdim herhalde. Ama çok rahatsız edici ise o zaman tabii gidilebilir.

Ses yüksek birinci sayfada ilk mesajda var ben aynısını duydum…

Geri