- İsim
- Burak
- Araç
- Golf 8.5 Impression
Onun olayı o, amaç güçTsi motor mühendisliğine hayran olmamak elde değil. Verimlilik konusunda üstüne tanımıyorum. Ancak 2017 model 1.4 tsi golf de aynı güzergahta kullanıyorum kesinlikle aynı kullanımda bu değerleri yakalamak imkansız daha 5 in altına düştüğünü görmedim onun. Ama tabii onun da hissettirdiği güç bambaşka.
Bizimkilerin amacı verimlilik
Sabuncubelini çok çıkıyorum İzmir Manisa arası, bir de Muğla sakar geçidinden çıktım 1 kere. Açıkçası gayet yeterli. 220 Torku 2 bin devirden önce vermesi mükemmel. 4. Viteste çıkıyorum genelde.Burak hocam bir şey sormak istiyorum. Araçla hiç rampası uzun soluklu olan uzun yola çıktınız mı ? (Örneğin pozantı-Bolu dağı- Kırıkkale elmadağ rampası gibi).
Çıktıysanız performansından memnuniyetiniz nasıl ?
Eğim fazla değilse devirli 5. Viteste de çıkar ama biraz boğar gibime geliyor, devirli şekilde çıkmayı tercih ederim. Az yakacaz diye öldürmeye gerek de yok
Aklıma geldi ben zaten Manisa'da spil dağına da çıkıyorum. Çok da güzel performansı. Üzmez. Biz 4 kişi çıkıyoruz bagaj dolu şekilde bı de. Mangallar etler sandalyeler piknik için her şey yani