Golf 8.5 Uzun Yol Yakıt Tüketimi

İstanbul Nessebar İstanbul 4.6 l/100 km.

8000 km (İstanbul içi yoğun trafikte kullanım dahil) ortalama 6.59 litre/100 km.

Çoğu yoruma katılıyorum.

Vites seçiciyi ben aksine çok beğendim. İleri geri olduğunu bazen ben de karıştırıyorum evet :) göstergeye bakmadan hızlı manevra yapmak isterseniz karışabiliyor.

9000 km oldu bende “şimdiye kadar ki en iyi Golf”.
Aynen manevralarda sevmiyorum😅 kesinlikle en iyi golf 8.5

O balata üzerinden frenleme yapıyor hocam. Travel Assist i diyorsanız.

İnşallah Emre Hocam, hali hazırda sahibi olmadığım ama kullandığım 1.5etsi cupra formentor var. Yakıt tüketiminde kendi 1.2 tsi golfümde 4.1-4.3 yaktığım yolu 2.9-3.5 gibi değişken değerler arasında kullanıyorum. O araç; 19 inç kocaman jant ve suvcuk kategorisinde olduğu için daha farklı bir aerodinamiğe sahip olmasına rağmen iyi değerler yakalatıyor şehir içinde kullanıcısına. Golfte neler olur uzun süreli bir deneyim lazım.

Allah kaza bela arıza göstermesin hocam.🙏

Ben travel assist nerdeyse hiç kullanmıyorum farklı bir şey ama şimdi yazarak tarifleyemeyebilirim :)

Valla hocam formentor gibi bir araçla o değerleri yakalayabiliyorsanız helal olsun golf aerodinamiğinde çok farklı tüketimler gelir sizden :)

Benim yakıt konusunda rekorum bugün geldi, yol kısalıyor falan diye köy yollarına falan da girdim o ortalama hızı biraz düşürdü ama kendimce baya güzel tüketim yakaladım tüketim verisini aşağıda paylaşıyorum

Amin hocam hepimize kazasız belasız sürüşler nasip olsun

Ekli dosyalar

• IMG_5988.jpeg
    IMG_5988.jpeg
    568.9 KB · Görüntüleme: 11

Geri