Aynen manevralarda sevmiyorumÇoğu yoruma katılıyorum.
Vites seçiciyi ben aksine çok beğendim. İleri geri olduğunu bazen ben de karıştırıyorum evetgöstergeye bakmadan hızlı manevra yapmak isterseniz karışabiliyor.
9000 km oldu bende “şimdiye kadar ki en iyi Golf”.
Pazar günü tüketecek video arıyordum iyi oldu. Elinize,ağzınıza sağlık.Golf 8.5 İle 13.000 KM! | Verdiğim Paraya Değdi mi?https://youtu.be/CnjHFP8YkSc
13 bin km lik tecrubelerimi aktardim almayi dusunenlere yardimci olabilir.
O balata üzerinden frenleme yapıyor hocam. Travel Assist i diyorsanız.
İnşallah Emre Hocam, hali hazırda sahibi olmadığım ama kullandığım 1.5etsi cupra formentor var. Yakıt tüketiminde kendi 1.2 tsi golfümde 4.1-4.3 yaktığım yolu 2.9-3.5 gibi değişken değerler arasında kullanıyorum. O araç; 19 inç kocaman jant ve suvcuk kategorisinde olduğu için daha farklı bir aerodinamiğe sahip olmasına rağmen iyi değerler yakalatıyor şehir içinde kullanıcısına. Golfte neler olur uzun süreli bir deneyim lazım.
Allah kaza bela arıza göstermesin hocam.![]()
Bu arabanın az yakabilmesi ve daha az yakma potansiyeli bana çok keyif veriyor110-130 arası hiz bir kismi sehir ici ve trafik isigi var.
Aracın depo hacmi ne kadar ?Bu arabanın az yakabilmesi ve daha az yakma potansiyeli bana çok keyif veriyor110-130 arası hiz bir kismi sehir ici ve trafik isigi var.
Mhev olmayan benim araç da yakalıyor bu değerleri. Mhevin de etkisi var tabiki ama motorun kendisinde işMhev araçların en büyük avantajı da bu.
45 Litre, 4 litre ortalamadan alsan 1125 km olurAracın depo hacmi ne kadar ?
Tek depoda ne kadar menzili var ?
Bizim golflerde 50 litre; 52 litreye kadar alıyor. uzun yolda sakin kullanımda 100-110 km/h süratle 1050 km menzili çok rahat aşıyorum.
Hocam 45 üstünü almıyor mu araç ??Mhev olmayan benim araç da yakalıyor bu değerleri. Mhevin de etkisi var tabiki ama motorun kendisinde iş
45 Litre, 4 litre ortalamadan alsan 1125 km olur
4.5 alsan (130 ile gidiyor saydım full) 1000 km
Allah bereket versin![]()
Alır depo 45Hocam 45 üstünü almıyor mu araç ??
Bizdeki pompacı abiler sağolsun doldurdukça dolduruyor. Aracın deposu dibine kadar boşken 52 litreyi gördüm o sayede.
Mhev olmayan benim araç da yakalıyor bu değerleri. Mhevin de etkisi var tabiki ama motorun kendisinde iş
Benim bu arabanın düz TSI olan hali zaten hocamHocam bizim araçlar dizel. Dolayısıyla dizel araç için normal bu ve benzeri değerler.
Ancak söz konusu benzinli araç. Dolayısıyla kaba bir genelleme yaparsak bir benzinli araç bir dizele göre 2l fazla yakar olarak düşünürsek bu eTSI ler bu durumu kırıyor.
Forumdaki düz 1.5 tsi olan arkadaşlara sormak lazım ortalaması 6L altına düşen kimse var mı diye.
Özür hocam kusura bakma seni diğer arkadaşla karıştırmışım. Onda 1.6 TDI vardı.Benim bu arabanın düz TSI olan hali zaten hocam8.5 impression
Aynen öyleÖzür hocam kusura bakma seni diğer arkadaşla karıştırmışım. Onda 1.6 TDI vardı.
Sizin araç 1.5TSI olduğuna göre öyleyse keramet sizin dediğiniz gibi mhev olayı değil, motorun kendisi ve tabi birde motor/araç uyumluluğu da var diyelim.