VW Servisi Pişmanlık

Demiştir 2 kıl bir araya gelmemeliydik 😁

Yeni açıldıysa ayrı bir özen göstermeleri gerekir. Tabi müşteri çekmek istiyorsalar.
Periyodik bakımda da extra indirimleri var mı, yeni açılanlar geçici süre indirim yapabiliyor da.
Sıradaki bakımım çok masraflı olacağı için sormaya korktum valla :D

Zaten şerit takipli cam değişimini anlatana kadar göbeğim çatladı ilk defa duyuyorlar böyle bir şey suyu bulandırmıyım dedim :)

Teslim etmeden önce ön döşeme kısımlarına dikkat edin.
Kesinlikle katılıyorum benim sunroof çerçevesi değişimi için tavan döşeme söküldü. Geri takıldıktan sonra trim sesi geliyor artık içine bişey koymayı mı unuttular yoksa sökerken esnettiler mi bilmiyorum ama sök tak işleminden sonra ses geldiğini söyledim getir bakalım dediler.

Servise söyledim döşemede trimlerde vs. problem olmasın diye camı değiştiren personellede görüştüm kıl müşteriyim diye personel bende kılım işçilik konusunda dedi bakalım görücez sonucu. Serviste yeni açılan bir servis bakalım risk budur dedik artık :sleep:
Ben bu durumu görüştüğüm halde, genel müdürlüğe şikayet ettiğim halde 1 sorunla gidip 3 sorunla geri döndüm artık elleri ayaklarına mı dolaştı yoksa bende kıl müşteriyim diye yalapşap mı yaptılar bilmiyorum artık

Zaten şerit takipli cam değişimini anlatana kadar göbeğim çatladı ilk defa duyuyorlar böyle bir şey suyu bulandırmıyım dedim :)
Adamlar ilk defa araba görmüş gibi davranıyolar artık ben anlamadım 😂

İlk defa yaptıkları için bilmiyorlar. O bayide ilk normal camdan şerit takipli cama geçiş yapılan araç sizinki oluyor. Öğrenecekler yavaş yavaş 😁

• Haha
Tepkiler: SCC
İlk defa yaptıkları için bilmiyorlar. O bayide ilk normal camdan şerit takipli cama geçiş yapılan araç sizinki oluyor. Öğrenecekler yavaş yavaş 😁
Biz de öğrenelim bize de öğret bari dediler yardımcı olduk servise :) 3Q kameradan sonra 2Q kamerayı çok merak ettim haftasonu deneyimliycez bakalım.

Biz de öğrenelim bize de öğret bari dediler yardımcı olduk servise :) 3Q kameradan sonra 2Q kamerayı çok merak ettim haftasonu deneyimliycez bakalım.
2Q0 montaj , aktivasyon kodlamasında yaya koruma ve tabela okumayı da açtırtın hocam.

Evet evet Zulal abi halledecek yaya koruma ve tabelayı. Tabela okuma benim için önemli.
hocam neden kamerayı değiştiriyorsunuz ki 3q ile 2q arasında aşırı mı fark var? daha mı iyi şeritleri tanıyor?

hocam neden kamerayı değiştiriyorsunuz ki 3q ile 2q arasında aşırı mı fark var? daha mı iyi şeritleri tanıyor?
Yok hocam benim şu an ki Passat aracımda şerit takip yok, önceki Leon aracımda 3Q kamera vardı Passat araçta da 3Q biraz daha uygun oluyor maliyet açısından ama 2Q kameranın daha iyi olduğunu söylediler deneyeceğiz bakalım.

2Q kameranın şerit takip için farklı özellikleri var mı bilemem ama 2Q kamerada Tabela okumayı aktif edebilmek için lisans satın alınması gerekiyor bu da maliteti artırıyor. 3Q kamerada ise Tabela okuma kodlama ile aktifleşiyor ve maliyeti çok düşük diye biliyorum.

Kontrol ettim güneşliği değiştirmişler şuan takılı olan benim güneşlik değil öncesi ve sonrası fotoğraflar var öncekinde eşimin oje izleri vardı yenisi tertemiz yenisinde yok
Size (ayna camını değiştirdik) dediler demiştiniz :)
Servise söyledim döşemede trimlerde vs. problem olmasın diye camı değiştiren personellede görüştüm kıl müşteriyim diye personel bende kılım işçilik konusunda dedi bakalım görücez sonucu. Serviste yeni açılan bir servis bakalım risk budur dedik artık :sleep:
genelde yaptıkları en büyük hata tavan döşemesinin cam ile birleştiği (kör noktada) kalan bölgelerde deformasyon veya falçata kesiği olabiliyor,

Makyaj aynalarının bağlantı yerlerini, menteşelerini, ayna camını ve makyaj aynası camını vs.. iyice kontrol ediniz.

Size (ayna camını değiştirdik) dediler demiştiniz :)

genelde yaptıkları en büyük hata tavan döşemesinin cam ile birleştiği (kör noktada) kalan bölgelerde deformasyon veya falçata kesiği olabiliyor,

Makyaj aynalarının bağlantı yerlerini, menteşelerini, ayna camını ve makyaj aynası camını vs.. iyice kontrol ediniz.
Aynayı kırmışlardı değiştirildi, güneşlik bağlantı yerleri gevşekti yenisi ile değiştirildi çünkü klipsleri kırmışlar, tavan döşemesi sök-tak işleminden sonra yolda giderken ciddi trim sesi yapıyor aşırı rahatsız edici onu da bildirdim getir bakalım dediler

Geri