her gittiğimde bende takılan parçaların "montaj talimatına uyulsun" diye not bırakıyorum. ama tabi mh kendinden çok emin bir şekilde "zaten onlara uyuyoruz" beyefendi diyor

ama münakaşaya girmemek adına ben susuyorum , sadece bende zaten "sırf onun için size getiriyorum" diyorum.. anlıyomudur bilmem..
bende 10 yıldan fazla golf 7 kullanan biri olarak bayağa servis maceram birikti..
ilki; karter tıpa girişini çatlatmaları oldu.. araç ısınınca yağ damlatmaya başlıyordu.. araç sıfırından beri sadece servise girdi bu sebeple direttim ve karteri değiştirrttim. hatta haftasonu ikame araç aldım servisten.. ama bunu izah edene kadar sinir krizi geçirdim.
bir başkası;
2013 1.4 act golf 7 de arka bağımsız alt tablaları değiştirtmiştim. rot ayarında bi baktımki arka ayar vidalarının (elips şeklinde olan) biri aşağı biri yukarı bakıyor. ikisininde yukarı tek yöne bakması gerekiyor.. ayarlanarak arka iç dış ayarı (toe) yapılıyor. bunu, büyük ihtimalle yeni yetiştirilen bir çırak yapabilir.. eğer usta yaptıysa vay o servisin haline ....
başka ufak tefek çok var ama aklıma gelen önemlileri bunlar..
ha bunları yapan sizce montaj talimatına uyuyormudur siz karar verin. (ki buda orjinal parça takmaları kadar önemli inanın)
orjinal poarça kullanmasalar ve garanti yaptırımı olmasa kimse servislerin yüzüne bakmaz..