Bedava fiyat. 2800 buji fiyatı 500 de işçilik yazıyor sanayide. Toplamda 3300 yapıyor. Serviste yaptırıyorsun bir tık daha fazla fiyata ancak kullanım ömrü servis bujisinin 2 katı zamanı oluyor. Ondan buji işinizi serviste halledin daha hesaplıDaha yeni degistim serviste. 4800 tl odedim %30 indirimle.b
Ayrıca arabayı iç dış yıkıyorlar ve kahve ikramı da ücretsiz. Bunları ekleyince kafa kafaya geliyorBedava fiyat. 2800 buji fiyatı 500 de işçilik yazıyor sanayide. Toplamda 3300 yapıyor. Serviste yaptırıyorsun bir tık daha fazla fiyata ancak kullanım ömrü servis bujisinin 2 katı zamanı oluyor. Ondan buji işinizi serviste halledin daha hesaplı
Bujiyi doğru torkla sıkmayıp yuvasını çatlatınca ustaya vermediğiniz 500 lira kat ve kat fazlasıyla geri döner hocamElinizi bu kadar korkak alıştırmayın. Motor indirmiyorsunuz, 4 tane bujiyi daha once hic yapmadıysanız bile 1 saatte kendiniz de değiştirirsiniz. Orjinal NGK buji alin servisin yari parasına kendiniz değiştirin. Biraz eliniz alissin, aracinizi ogrenin yahu. Ya parayi çalışmadan kazanıyorsunuz ya da evde ampul değiştirmeye bile usta çağırıyorsunuz sanirim.![]()
haklısınız bazı parçalar çok kolay değiştirilir örneğin hava filtresi polen filtresini kendim değişirim bizim araçlarda kolay olduğu için yağımı alırım yağ değişimi yapan shell istasyonlarında yağ ve filtremi değişirim bitti gitti daha ekonomiğini bulamadım dahaElinizi bu kadar korkak alıştırmayın. Motor indirmiyorsunuz, 4 tane bujiyi daha once hic yapmadıysanız bile 1 saatte kendiniz de değiştirirsiniz. Orjinal NGK buji alin servisin yari parasına kendiniz değiştirin. Biraz eliniz alissin, aracinizi ogrenin yahu. Ya parayi çalışmadan kazanıyorsunuz ya da evde ampul değiştirmeye bile usta çağırıyorsunuz sanirim.![]()